Düğün pastasını seçerken nelere dikkat etmelisiniz?

Düğün pastasını seçerken nelere dikkat etmelisiniz?
Güncelleme:

Yazın gelmesi ile birlikte düğün sezonu başladı...

Pasta, düğün davetlilerinin en çok konuştuğu düğün malzemelerinden biridir. Düğün pastasının olmazsa olmazı tabaklarda kalmayıp lezzetiyle damaklarda anılmasıdır.

Düğün ve tüm diğer özel günler için tasarlanan pastaların olmazsa olmaz tek şartı, lezzettir. Tüm düğün pastaları tam bir görsel şölen ile o unutulmayacak geceye damgasını vuracak şekilde hazırlanır. Düğün pastaları, çiftlerin zevkleri, talepleri doğrultusunda usta aşçıların maharetli ellerinde şekillenir. Böylece hem evlenen çift hem de davetliler için düğünün en \"tatlı\" anlarından birini oluşturur.

Bugüne kadar 10 binin üstünde düğüne pasta gönderen ve kesen Tuğba Pastaneleri’nin CEO’su Ömer Tercan, düğün yapacak çiftlere pasta seçimi konusunda  şu uyarılarda bulunuyor: “Pasta seçimi yapmadan önce pastacılık sektöründeki gelişmeleri takip etmeniz gerekiyor. Yeniliklerin gerisinde kalmamak için siparişinizi vermeden önce birkaç pastane gezmenizi öneriyorum. Unutmayın ki; pastanız damağa hitap ettiği kadar, göze de hitap etmeli. Pastanızı düğün mekanınızdan talep edebileceğiniz gibi, dışarıda istediğiniz bir pastanede de yaptırabilirsiniz. Bol kremalı ve çikolatalı yerine, herkesin beğenebileceği hafif ve meyveli bir seçim yapmanızda fayda var. “ dedi.

Düğün pastalarının görüntüsü kadar lezzeti de önemli!

Düğün pastasının tadını önce Sizin beğenmeniz, sonra davetlilerin beğenmesi önemlidir! Düğün pastasının görselliği kesinlikle önemlidir. Ama tadı her şeyin önüne geçer. Gerçekten şık bir düğün pastasına ortalama bir tat yakışmayacağı gibi, lezzetli bir düğün pastasına vasat bir pasta stili de hoş olmaz. Dengeyi iyi kurmalısınız. Düğün pastası tadımı yaparken fiyatı değil konukları düşünün. Lezzetsiz bir pasta düğününüzü gölgede bırakabilecek kadar güçlü bir detaydır.

Süslemedeki ayrıntılar zevkinizi ve kültürünüzü yansıtır!

Pastanızı seçerken süslemelerini de dikkatle seçmelisiniz. Düğün mekanınıza ve düğün temanıza uygun bir süsleme tamamlayıcı ve görsel olarak etkileyici olacaktır. Bununla birlikte gelinlik modelinizin detayları ile tasarımını yaptıracağınız pastaların yılın modası olduğunu unutmayın!

10 bin düğün 10 bin düğün pastası!

Tercan ailesi 3 kuşaktır pasta üretiyor. Kendi pasta üretim merkezleri var. İlk olarak Feriköy-Kurtuluş bölgesinde kurulan Tuğba Pastanesi’nin özellikle 80’li yıllarda birçok ünlü isim müdavimiymiş. Bugüne kadar 10 binin üstünde düğünün pastasını yapmışlar. Bugün İstanbul’un 6 farklı noktasında (Feriköy Ortanca, Feriköy Yay Meydanı, Sarıyer, Ayazağa, Beşiktaş ve Kağıthane) hizmet veren Tuğba Pastanelerinde yönetim bugün ikinci kuşakta. Tuğba Pastaneleri’nin CEO koltuğunda Ömer Tercan oturuyor.

Tuğba Pastanelerinden ücretsiz düğün pastası danışmanlığı!

Düğün pastaları konusunda ise, yine ailenin ikinci kuşak temsilcilerinden Emre Tercan sorumlu. Düğün pastaları konusunda yeni evlenecek çiftlere en doğru seçimi yapmaları konusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor!