Düğün öncesi panik yaşamayın !

Düğün öncesi panik yaşamayın !
Güncelleme:

Planlı programlı hareket ederek düğünde yaşanan problemleri en aza indirebilirsiniz.

Hızlı olun

Hızlı düşünün, hızlı karar verin. Yapılacaklar listesi hazırlayın. Kuaför aşamasından karşılamaya, menü tadımından partiye kadar her şeyi içersin bu liste. Gelin çiçeğinizden ayakkabı alışverişine kadar… Hepsini ayarlamak için de yanlarına bir tarih yazın.

Online alın

Bazı hazırlıkları online yapabilirsiniz. Örneğin bekarlığa veda süslerini, düğünde konuklara vereceğiniz hediyeleri online alabilirsiniz. Bu size hem zaman kazandırır hem de yorulmazsınız. Hatta düğündeki masa süslerini bile internet sitelerinde bulabilirsiniz.

Son dakika aksilikleri

Hazır olduğunuza emin misiniz? Listenize yeniden göz gezdirin. Mutlaka B planınız da olsun. Şu anda her şey yolunda gidiyor görünse bile son dakika aksilikleri olabileceğini aklınızdan çıkarmayın. O da tamamsa, o halde hazırlıkları erken bitirmenin keyfini çıkarın.

Tartışma yok!

Siz her ne kadar sakin olduğunuzu düşünseniz de aslında heyecanlı ve gerginsiniz. Keza evlenmek üzere olduğunuz sevgiliniz, ailenizden biri, arkadaşlarınız da. Bu nedenle tartışma yaşanması çok doğal. Size düşen, sakin olmak ve tartışmak yerine çözüm aramak.

Aç kalmayın

Ve düğün günü için en önemli nokta: Düğünden önce yemek yiyin! Sabah erken saatte evden çıkacaksınız, kuaför, bakım, fotoğraf çekilmesi derken akşama kadar koşturacaksınız. Bu arada bir şeyler yiyin. Ancak ne olursa olsun düğünden önce mutlaka yiyin. Törenin ardından konuklarla görüşme, dans derken zaman bulamayacaksınız. Aç kalırsanız hem daha çok yorulursunuz hem de eğer alkol alacaksanız çabuk etkilenirsiniz.

Benimgibi.com