Düğün mekanına göre gelinlik ve ayakkabı

Düğün mekanına göre gelinlik ve ayakkabı
Güncelleme:

Gelinlik ayakkabınızı seçerken, düğün mekanınıza uygun olmasına özen gösterin.

Evlenmeye karar verdiniz, heyecanlısınız, hemen gelinliğinizi seçmek istiyorsunuz. Fakat gelinliğinizi seçmeden önce nerede evleneceğinizi belirleyip gelinlik ve ayakkabınızı ona göre belirlemelisiniz. 

İşte mekana göre gelinlik ve ayakkabı modelleri...

Kır Düğünü

Açık havada eğlenceli ve samimi bir ortamda düzenlenen kır düğünleri için rüzgarı ve ıslak çim zeminleri hesaba katın. Rüzgarda zarar görmeyecek veya tülleri uçuşacak romantik gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Ayakkabı olarak ise topuğun toprağa batma riskini gözden çıkarmak için dolgu topuk ayakkabıları seçmelisiniz.
 
Otel Düğünü

Otellerin balo salonlarında yapılan düğünler için masallardaki prensesler kadar göz alıcı olmalısınız. Kusursuzluğu yansıtacağınız gelinliğinizi balo tipi gelinlik modelleri arasından seçmenizi öneriyoruz. Bu tip gelinliklerde eteği kaldırmak gerektiği için platform topuklu modelleri tercih edebilirsiniz.
 
Plaj Düğünü

Mavinin ve sıcağın hakim olduğu gösterişsiz, sade ve şık bir düğün istiyorsanız, çok uzun ve kabarık gelinliklerden uzak durmalısınız. Gelinliğiniz ve ayakkabınız mutlaka rahat olmalı; hareketlerinizi kısıtlamamalı. Bu yüzden olduğunca alçak topuk ve kirlenebileceğinden beyazdan farklı tondaki ayakkabıları tercih etmelisiniz.
 
Tarihi Mekan Düğünü

Eski zamanları andıran vintage görünümlü modern gelinlik modelleri arasından tercih ederseniz, zarif ve asil bir gelin olursunuz. Renk olarak kırık beyaz detay olarakta dantel uygun olacaktır. Klasik bantlı topuklu ayakkabılar gelinliğinizle bütünlük sağlayacaktır.

Mecrea