İşte bembeyaz giyinmenin püf noktaları !

İşte bembeyaz giyinmenin püf noktaları !
Güncelleme:

Beyaz modasına uymak hem dikkat hem de incelik ister...

İlk olarak gardırobunuza ekonomik fiyatlarda beyaz parçalar ekleyerek, bu rengin üzerinizdenasıl durduğunu test edin.

Beyazı rahatlıkla taşıyabiliyorsanız daha lüks parçalara yönelin. Beyaz giysiler iç çamaşırını, özellikle de kenarlarını çok belli ederler. Bu nedenle ten rengiya da çok açık beyaz iç çamaşırı kullanın. Desenli ya da dantelli olanlardan kaçının. Beyaz ayakkabıların formu çok kolay bozulur ve kirlenir. Bu riske girmek istemiyorsanız, içine kontrast renkler karıştırılmış ya da topuğu farklı materyalden ayakkabılara yönelin. Tamamen beyaz giyinmek yerine, görünümünüzü tezat renklerdeki kemer, çanta, gözlük, ceket ya da ayakkabı ile dengeleyin. Artık sadece bronz tenliler değil beyaz tenliler de beyaz giyebiliyor.

Makyajınızı daha renkli tutabilir ya da renkli aksesuarlar kullanabilirsiniz. Beyaz ve dore aksesuar ikilisinin gücünden faydalanın. Gold zincir, halka küpe ya da stilletto; beyaz straplez elbise ile tamamlanarak özellikle sıcak gecelerin favorisi olabilir.

Beyaz bikinide mutlaka çift astar bulunmasına özen gösterin. Beyaz fay ya da saten gibi parlak materyaller kullandığınızda ise aksesuarlarınızı mat renklerden seçin.

Beyaz yazlık pardösülerinizi Charlize Theron gibi aynı renkteki uzun, gece elbiseniz ile eşleştirin.

Beyaz öneriler!

Beyaz denim: "Yazın beyaz jean pantolon giymek kadar seksi bir başka ayrıntı yok" diyor Victoria Beckham. Bunda da haklı! Skinny, ekstra bol ya da denim capris de denilen denizci temalı beyaz jean modellerden mutlaka bir tane edinin. Eğer beyaz jean pantolonun sizi daha kilolu göstereceğinden endişeliyseniz, bol kumaş pantolon da yeterli.

Safari beyaz: Eğer sezonun marin teması size fazla klasik ya da sıradan geliyorsa, beyazın toprak tonları ile el ele verdiği safari açılımına yönelin. Söz konusu temayı da klasik bulanlarınız olacaktır, ancak beyazın kahverengi ve bej gibi kontrast renkler ile kullanılması bütünü bir nebze de olsa avantgarde kılıyor. Üstelik beyaz ve kahverengi kombinasyonlarınızı gold, sarı ya da tribal ahşap aksesuarlarınızla tamamlama şansına da sahipsiniz.

Beyaz gömlek: Tasarımcılar; klasik beyaz gömleği yeniden yorumladılar. Hafif kırışık görünümleri bir yana bol, geometrik, fırfırlı, asimetrik, fiyonklu, plili gibi farklı seçenekleri ile de zirveye oynuyorlar. Kimi zaman da erkek arkadaşınızdan ödünç almışsınız izlenimi veren erkeksi ve XXL versiyonlarına da rastlıyoruz. Beyaz gömlekler mini elbiselerin üzerine giyilebildiği gibi kravat, zincir kolye ya da pantolon askıları ile de desteklenebiliyor.

Straplez, mini elbise: 'Corpus dress' olarak da nitelendirilen straplez, skinny ve mini elbiseler hayat buldukları beyazın sadeliğine rağmen, istenildiğinde rock bir içeriğe de bürünebiliyorlar. Bunun için küçük çapta bir'moda gafı'yapmaya ihtiyacınız var sadece!

Ağartılmış mod: Mod akım bu kez mini elbiseler ve üzerlerine giyilen kısa ceketlerle gündemde... Tek koşul; tasarımlara 'ağartılmış' beyazın hayat vermesi... Beyaz renk paleti, kontrast renklerle (Mor, yeşil, bordo, pembe gibi) de el ele verebiliyor.

Beyaz çanta ve ayakkabı: Yeni ankle, kafes ya da burnu açık botlar, kristal topuklar, origamik desenler, bilekten bağlı stiletto'lar... Burna ek olarak hayal gücünü zorlayan zincirli portföyler, bileğe dolanan sapları ile yeni nesil cüzdanlar, polarize gözlükler, saç bantları, saatler! Hepsi beyazın en aydınlık tonları ile parlıyor.