Dockers’tan bayramlık indirim

Dockers’tan bayramlık indirim
Güncelleme:

Dockers’ta bayramlıkları renklendirecek, tatil sonrasında ise iş hayatına enerji katacak kampanya başladı.

Şimdi Dockers® erkekleri 5-19 Eylül tarihleri arasında ikinci üründe yüzde 50 indirimden faydalanacak. Böylece gardıroplarına birbirinden şık ve rahat parçalarla yepyeni bir dokunuş yapmak için harika bir fırsat yakalayacak. Günün stilini yakalayan, ofiste şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan pantolonlar, tişörtler ve gömlekler bu indirimle çekiciliğini ikiye katlıyor.

Dockers® bayram öncesinde indirim dönemini açtı. Dockers®’ta 5-19 Eylül tarihleri arasında ikinci ürüne yüzde 50 indirim uygulanacak. Böylece erkekler hem bayramı günün stilini yakalayan parçalarla çok şık geçirecek hem de tatilin ardından hız kazanacak iş hayatına hazırlık için gardıroplarını baştan ayağa yenileme fırsatı yakalayacak. Ofis şıklığının anahtarı, birbirinden rahat khaki’lerin yanı sıra, gömlekler ve tişörtler de hem iş hayatında, hem de hafta sonlarında veya keyifli bir sonbahar kaçamağında tarzıyla fark yaratıyor. Üstelik tüm bu parçalar şimdi indirim fırsatıyla çok daha çekici.

Mevsimler ve stiller değişse de, Dockers baki kalıyor. Bu yıl 30’uncu yaşını kutlarken, her ortama uygun, yüksek performanslı, şık ve tarz parçaları ile erkeklerin favorisi olmayı sürdürüyor. Özellikle havaların hızla değiştiği bugünlerde Dockers®’ın inovatif materyaller ve rahat kesimlerle tasarladığı pantolonlar, erkekler için hafifliğin tanımını yeniden yapıyor.