Desenli topuk modası ile fark yaratın

Desenli topuk modası ile fark yaratın
Güncelleme:

Derimod, tüm dünyada yükselen desenli topuk modası ile ayakkabı tutkunlarını büyülüyor.

Sezonun hit trendlerinden monokromdan örgülü ve renkli hasır topuklara, mini ve alçak topuklardan düz ayakkabılara, rahat her boy dolgu topuktan yaz aylarının vazgeçilmezi sandaletlere uzanan geniş ayakkabı koleksiyonunda yer alan Derimod’un ‘sanatsal topukları’ ile şıklığı yakalayabilirsiniz.  

Deride olduğu gibi ayakkabıda da modanın öncüsü olan Derimod, yüzlerce farklı model ve renkten oluşan kadın ayakkabı koleksiyonundaki sanatsal topukların yer aldığı modelleri ile dikkat çekiyor. 

Koleksiyonda bulunan ve en çok öne çıkan modeller arasında; kadınsı ve seksi adımların vazgeçilmezi sivri burunlu stilettolar, rahat medium topuklar, seksi t-bant ayakkabılar, şık gladyatörler, dolgu topuklar, espadriller ve sandaletler yer alıyor. Renklerinin yanı sıra özellikle farklı topuk tasarımları ile dikkat çeken Derimod ayakkabıları, sezonun gözde trendi monokromdan örgülü ve renkli hasır topuklara, mini ve alçak topuklardan düz ayakkabılara, rahat her boy dolgu topuktan yaz aylarının vazgeçilmezi sandaletlere uzanan geniş koleksiyonu ile ayakkabı tutkunu kadınlara sesleniyor. 

Derimod koleksiyonunda yer alan, estetik ve sanatın buluştuğu ve hayat bulduğu bu topuklardaki renk ve tasarım detayları ile tüm kıyafetlerinizi kombine edebilirsiniz. Özellikle yılın gözde trendi siyah ve beyaz birlikteliğinin yansıması monokrom ile de modayı yakalayabilir ve hatta modanın öncüsü olabilirsiniz.