Desa sandaletlerle yaza çarpıcı bir adım atın!

Desa sandaletlerle yaza çarpıcı bir adım atın!
Güncelleme:

DESA, 2016 Yaz koleksiyonunda birbirinden şık tasarımlarıyla görünüşünüze çarpıcı bir dokunuş katacak sandalet modelleri yer alıyor.

Özel ve zamansız tasarımları ve yazın enerjisini yansıtan rengarenk tonları ile yaza çarpıcı bir adım atmanın anahtarı DESA sandaletler oluyor. Klasikten moderne, topuklu şık sandaletlerden özgür ruhunuzu yansıtan rock esintili modellere geniş bir ürün yelpazesi sunan koleksiyon, tasarımdaki gücünün yanı sıra kalitesi ve rahatlığıyla da beğeni topluyor.

Yazın enerjisini yansıtan birbirinden renkli ve çarpıcı DESA sandaletler, hem gece hem gündüz kullanımda dikkat çekici bir şıklık vadediyor.

Birbirinden şık topuklu DESA sandaletler, yaz akşamlarının ve şık yaz davetlerinin vazgeçilmezi oluyor. Hem şık elbiselerinizle, hem yazlık mini şortlarınızla kombinleyebileceğiniz topuklu sandaletler, bu yaz her kıyafetinizin kilit parçası ve en mükemmel tamamlayıcısı olarak öne çıkıyor. Sarı, turuncu, kırmızı, mavi, pembe gibi canlı renkleriyle sezonun trendlerini yansıtan topuklu sandaletler, farklı modelleriyle de dikkat çekiyor.

Dolgu topuktan ince topuğa geniş bir çeşitlilik sunan koleksiyon, fark yaratan detaylarıyla da beğeni kazanıyor. Bu sezon topuklu sandaletlerde, file detaylı kafes modeller, ahşap ve hasır tabanlar dikkat çekici detaylar olarak karşımıza çıkıyor.

Canlı renklere koleksiyonda ağırlık veren DESA, siyah, beyaz ve pastel tonlarının şıklıktaki kalıcı yerini unutmuyor ve klasikten vazgeçemeyen bayanların yüzünü güldürüyor. Koleksiyonda yer alan siyah, beyaz, bej, pudra gibi klasik renkler her kıyafetinizle uyum sağlıyor ve gardırobunuzun asla modası geçmeyecek kalıcı parçaları arasında yerini alıyor.

DESA sandalet koleksiyonunda yer alan birbirinden çarpıcı topuklu modellerin yanı sıra, modern ve genç bir tarzın anahtarı olan düz sandaletler ve parmak arası terlikler de dikkat çekiyor.

Farklı renk kombinleri ve rahatlıklarıyla öne çıkan düz sandaletler, genç ve özgür ruhunuzu yansıtmanın anahtarı oluyor. İster tatilde sahilde, ister şehir hayatında kullanacağınız bu modeller benzersiz kaliteleri sayesinde ayağınızda yokmuş hissi yaratıyor; size sonsuz hareket kabiliyeti ve dinamizm sağlıyor. DESA’nın düz tabanlı sandalet modelleri arasında beyaz tabanlı spor modellerden, siyah renkli rock esintili modellere geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor.