İşte bir kadının ihtiyacı olan 14 eşya !

İşte bir kadının ihtiyacı olan 14 eşya !
Güncelleme:

İşte kadınların dolap ve çantalarında olması gereken eşyalar...

1. Giydiğiniz kıyafeti tamamlayacak şık bir Trençkot. Renkli trençkotlar moda olsa da krem rengi Trençkot'un modası hiçbir zaman geçmeyecektir unutmayın.

2. Siyah bir elbise. Dolabınızın olmazsa olmazlarından. Bir davette giyebileceğiniz en güzel kıyafet şık bir siyah elbisedir.

3. Beyaz gömlek. Güzel ütülenmiş bembeyaz bir gömlek sizi çok şık göstercektir. İster kotla isterseniz etek ya da takımlarınızla giyin.

4. Güneş gözlüğü. Hem sağlık hem de güzellik açısından önemli bir unsurdur. Klasik ve kaliteli bir gözüğü uzun yıllar kullanabilirsiniz.

5. Siyah blazer ceket/triko hırka: Serin havalarda kıyafetinizin önemli bir tamamlayacısı.

6. Jean Pantolon: Vücut tipinize en uygun jean pantolonu bulduğunuzda para vermekten çekinmeyin. Dolabınızın temel parçalarından biri olacaktır.

7.Makyaj Malzemeleri: Makyaj stilinizi belirleyin ve makyaj çantanızdan temel parçalrınızı eksik etmeyin. Kaliteli ve cildinize zarar vermeyecek bir fondoten, pudra, sezon renklerine uygun bir allık ve güzel bir ruj.

8.Saat: Hiç takı ya da aksesuar kullanmasanız da saatiniz sizi şık göstermeye yetecektir. Unutmayın saat her zaman kolunuzda olacağı için altın,gümüş ya da siyah gibi temel renklerdeki kayışlı saatleri tercih etmeye özen gösterin.

9. Takılarınız:Yüzük ya da kolye hiç farketmez, takılarınız sizi ve stilinizi anlatsın.

10. Topuklu ayakkabı: Ben topuklu ayakkabıyla yürüyemem diyorsanız bir an önce yürüme alıştırmalarına başlayın deriz.

11. Çanta: Bir kıyafetin en önemli tamamlayıcısı ayakkabı ve çantadır. Kaliteli bir çanta en sönük bir kıyafeti bile şık gösterir.

12. Etek: vücut tipinize göre kalem, pilili ya da valonlu. Önemli olan eteğin çok kısa ya da çok uzun olmaması ve her ortamda giyilebilecek olması. Unutmayın ki temel parçaları hazırlıyoruz.

13. Şal/fular: Mevsimine göre boynunuza bağlayacağınız şal ya da fular en sade kıyafetinizi bile renklendirecektir.

14.Parfüm: Gittiğiniz yerlerde kokunuzu bırakın. Parfüm alırken acele etmeyin ve cildinize en uygun parfümü seçin.