DeFacto'da bayram coşkusu

DeFacto'da bayram coşkusu
Güncelleme:

Ürünlerinde rahatlık ve şıklığı bir araya getiren DeFacto, Akdeniz'in huzurunu tasarımlarına taşıdı.

Rengarenk ürünleri ile yaz günlerini şenlendiren DeFacto, bayramda da şık ve rahat olmak isteyenler için geniş bir ürün yelpazesi sunuyor

Akdeniz modasının öncü markası DeFacto, bayram günlerini renklendirmeye hazırlanıyor. Yeni ve stil sahibi tasarımları ile yaz mevsimini şenlendirecek olan DeFacto, İspanya Tasarım Ofisi'nde hazırlanan Bayram Koleksiyonu'nu modaseverler ile buluşturuyor. 

Canlı renklerin hakim olduğu DeFacto koleksiyonları, şıklığına şıklık katmak isteyenler DeFactoseverler için hazırlandı. Birbirinden farklı tarzların yer aldığı koleksiyonda çiçek desenli elbiselerin yanı sıra serin akşam buluşmalarında omuzlarda yerini alacak tiril tiril trikolar da bulunuyor.

Renk ve desenlere hayat veren DeFacto tasarımcıları, yeni koleksiyonlarında, yaz sezonunu Akdeniz rahatlığında geçirmek isteyen DeFactoseverler için rengarenk bluzler, şortlar, gömlekler, ayakkabı, pantolon ve aksesuarlar tasarladı. 

Şıklığı ve rahatlığı ürünlerinde barındıran DeFacto, Bayram Koleksiyonu'na özel kampanyasıyla müşterilerine rahatlık sunmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında kadın ve erkek gömlekleri 14,99 TL, tişörtler 9.99 TL ve ayakkabılar 19.99 TL'den başlayan fiyatlarla DeFacto severleri bekliyor.