Crate and Barrel’dan dekorasyon ipuçları

Crate and Barrel’dan dekorasyon ipuçları
Güncelleme:

Crate and Barrel, dekorasyon önerileri ile yaşam alanlarınızı tamamlamanız için ilham kaynağı oluyor.

İstanbul, Ağustos 2016 – Evlerin her alanına keyif ve mutluluk katan Crate and Barrel, “İşte Benim Evim” demenizi sağlayacak dekorasyona dair ipuçları veriyor.

Estetik ve ferahlık veren aynalar

Görsel açıdan daha çekici yaşam alanları yaratan ve bulundukları mekanları olduğundan daha da ferah gösteren aynalar, dekorasyonun olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde yer alan duvar ve boy aynaları, kişisel stilinizi yansıtan yaşam alanları tasarlamanız için ufak ipuçları veriyor. Seçeceğiniz büyük aynalar odalarınızı daha geniş ve aydınlık gösterirken, birlikte kullanılabilecek farklı şekil ve boyutlardaki küçük aynalar da duvarlarınızı dekore etmeniz için keyifli ve yaratıcı bir alternatif oluyor.

Yaşam alanlarını tamamlayan halılar

Crate and Barrel, yaşam alanlarınızın en önemli tamamlayıcılarından biri olan halıların seçimi sırasında dikkat edilecek pek çok detayı sizlerle paylaşıyor. Eğer odanızda sıcak bir ortam ve yumuşaklık hissi istiyorsanız yün halılar, doğal bir alan yaratmak arzusundaysanız ise natürel iplikli halılar sizin için en ideal tercih oluyor. Crate and Barrel, uluslararası sanatçılar tarafından özel olarak tasarlanmış natürel iplikli halıların yanı sıra, dekorasyonda şık ve modern bir görünüm veren sentetik halıları da geniş ürün yelpazesinde bulunduruyor.

Yaşam alanlarının gizli kahramanı: Perdeler

Varlığı dikkat çekmeyen ancak eksikliği oldukça fazla hissedilen detaylardan biri olan perdeler, dekorasyonda ayrı bir öneme sahip olmasıyla ön plana çıkıyor. Son yıllarda perdeler, kullanım alanlarının yanı sıra hem tercih ettiğiniz mobilyaların detaylarını ortaya koyuyor hem de tasarımları ile duvarlarınıza renk katıyor.

Crate and Barrel, tüm yaşam alanlarına uygun halkalı, tül ve panel perde seçeneklerini sizler için bir arada sunarak en doğru seçimi yapmanıza yardımcı oluyor.

Ufak dokunuşlarla fark yaratmanın sırrı: Aksesuarlar

İstediğiniz sıklıkta yaşam alanlarınızda değişikliğe gitmenin en eğlenceli yolu aksesuarlardan geçiyor. Dekorasyonda tercih ettiğiniz tarz ne olursa olsun, farklı stile sahip aksesuarlar yaşam alanlarınızda trendlere göre değişiklikler yapabilmenizi sağlıyor. Dekoratif aksesuarlar, tasarımları sayesinde salondan yemek odasına, çalışma odasından mutfak ve banyolara kadar tüm evinizin şıklığıyla bütünleşen bir uyum yakalıyor. Ufak yer değişiklikleri yaparak dekoratif aksesuarlarınızı dönemsel olarak evinizin her yerinde değerlendirebilir ve günümüzün dekorasyon trendlerini aksesuar hareketliliğiyle yakalayabilirsiniz.

Evlerin enerjisini dengeleyen mumlar

Dekorasyonda en çok kullanılan detaylardan biri olan mumlar, mekanlara renk katarken ferahlık da getiriyor. Evlerinize aydınlatan mumlar, özel günlerde farklı bir ambiyans yaratmanıza yardımcı olurken; özenle hazırlanan davet sofralarına da ilham veriyor. Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde yer alan kokulu ve kokusuz mumları, farklı aksesuarlar ile birlikte kullanarak hayalinizdeki huzurlu ve dinlendirici ortamı tasarlayabilirsiniz.