Crate and Barrel, yaz trendlerini evlerinize taşıyor

Crate and Barrel, yaz trendlerini evlerinize taşıyor
Güncelleme:

Crate and Barrel, ''yaz evi'' konseptli koleksiyonu ile evinizi yaza hazırlamanız için ilham kaynağı oluyor.

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, yaz aylarının gelmesi ile birlikte salon ve oturma odalarının dekorasyonunu tazelemek isteyenler için farklı öneriler sunuyor. Geniş ürün yelpazesi ile evlerinizin her köşesine tazelik getiren Crate and Barrel, evlerinde yapacakları değişiklikler ile yazı karşılamak isteyenlere ilham kaynağı oluyor.

Başrolü yemek odasına bırakın

Salonlarının başrol oyuncusu yemek odası koleksiyonları olanlar için Crate and Barrel, “yaz evi” konseptli koleksiyonu ile farklı renk ve tarza sahip alternatifler sunuyor. Dekorasyonda doğallıktan yana olanlar, yemek masası ve büfe takımları için çağdaş çizgilere sahip Big Sur koleksiyonunu, koyu renkleri sevenler ise Mark Daniel tasarımıFacet veya sert ceviz ağacından Monarch serilerini tercih edebilir.

Ufak dokunuşlarla evini yaza hazırlanmak isteyenler için Crate and Barrel, eski Fransız evlerinin sade hatlı pencerelerinden ilham alınarak tasarlanan Casement, elde dövülerek oluşturulmuş daire biçimli muhteşem desenlere sahip Cirque, dünyanın dört bir yanından geri kazanılmış ahşaplardan üretilen Paloma ile her mekana uygun büfe ve dolapları koleksiyonunda ön plana çıkartıyor. Yaz akşamlarının keyfini sürmek isteyenlerin olmazsa olmazı bar dolaplarında ise Peroba ağacından yapılan Clive ve küçük ama çok fonksiyonel Parker içki dolapları dikkat çekiyor.

Keyif alanlarınızı yenileyin

Crate and Barrel, evlerde en çok vakit geçirilen ve keyifle dinlenilen yaşam alanlarını da sunduğu seçeneklerle yaza hazırlıyor.

Keyif denilince ilk akla gelen kanepelerde değişikliğe gitmek isteyenler, Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde yer alan alternatiflerden birini seçebilir. Evlerinin dekorasyonunda modern ve sadeliği tercih edenler için Lounge II, cottage tarzını benimseyenler için ideal olan Harborside ve klasik tarzdan vazgeçemeyenlerin tercihiMontclair kanepe, zevkinize hitap edecek en doğru seçimi sunuyor. Yaz koleksiyonunun en canlı renkleri ve rahat tasarımlarını sunan lacivert Margot, mavi Gia, sarı ve mavi renk seçenekleriyle Grayson, çiçekli ve çizgili seçeneklere sahip Elyse koltuk ve kanepeler, mevsimin ruhunu ve ferahlığını evlere taşıyor.

Televizyon keyfini şık bir TV ünitesiyle bütünleştirmek için, yüzyıllardır uygulanan Çin ahşap doğrama tekniğini 1950'lerin minimalist klasik tarzıyla buluşturan Marin Shiitake veya masif ceviz ağacından dikdörtgen bir “S” formuna sahip Austin TV ünitesini tercih edebilirsiniz.

Crate and Barrel’ın geniş ürün yelpazesinde yer alan rengarenk yastıklar, fenerler, vazolar ve daha bir çok dekoratif ürün ile evinizi yaza hazırlayarak sıcacık bir yuvaya dönüştürebilirsiniz.