Mükemmel sevgili olmanın yolları

Mükemmel sevgili olmanın yolları
Güncelleme:

Her erkek yanında mükemmel bir kız arkadaşı ister. İşte mükemmel bir sevgili olmanın yolları...

Mükemmel olmak zordur. Bazen tek olduğumuzu düşünüp karşımızdakinin beklemediği kaprisler ve davranışlar gösterebilirsiniz. İnsana özgü bu tür duygularınızda aşırılığa kaçmadan ve sevgilinizi sıkmadan mükemmel olmak elinizde. İşte erkek arkadaşınızın sizden vazgeçmemesini sağlayacak öneriler..

Güzel ve bakımlı olun
Erkek arkadaşınız sizin çok güzel olduğunuzu düşünüp kendisini değiştirmeyebilir. Buna rağmen her zaman kışkırtıcı ve iyi görünün. Bu arada o her zaman sizin de ona dikkat ettiğinizi ve ona değer verdiğiniz için iyi görüneceğinizi bilecek. Aynı şeyi siz de ondan bekleyebilirsiniz.

Yavaş yavaş ilerleyin
Herhangi birşeyi yapması için onu zorlamayın. Eleştirileriniz kırıcı ve yıkıcı olmasın. Siz onu zorlamadığınızda o da sizi herhangi birşey için zorlamayacaktır. Ondan zorla birşeyler istemediğinizde size daha çok bağlanacaktır.

Düşüncelerinizi, ihtiyaçlarınızı ve tutkularınızı bilmesini sağlayın
Erkeklerin sezgileri kızlardan daha azdır. Sizin ne hissettiğinizi anlamakta zorlanabilirler. Sizin gibi düşünmesini beklemeyin. Bu tür ilişkilerde tartışmaların ardı arkası gelmez. Gerçekten böyle bir ilişki yaşamak istiyor musunuz?

Tutarlı biri olun
Duygusal olarak tutarlı olun. Söyledikleri ile hareketleri her dakika değişen biri olmayın. Erkek arkadaşınızı hiçbir şey sizinleyken her an değişebileceğiniz endişesi duymasından daha kötü hissettiremez.

İlişkinizi tartışmayın
İlişkinizi tartışmaya çalışmayın. Aslında hissetmediğiniz şeyleri duyduğunda çok kırılacaktır. Eğer ilişkinizle ilgili bir sıkıntınız varsa, hangi konuda olduğunu ve söylemek istediklerinizi iyice düşünün. Onu sadece bu konu hakkında suçlamadan bilgilendirin ve birlikte çözüm arayın. Geçmişteki ilişkilerine dair sorular sormayın. Sizin geçmiş ilişkileriniz hakkında da çok konuşmak istemeyecektir.

Eleştirmeyin
Sürekli eleştirmek ilişkilerde bıktırıcıdır. Eğer bir sorun gördüyseniz, onunla bu konuda konuşabilir ve çözüm geliştirebilirsiniz. Onun duygularına saygılı olun.

Ona karşı dürüst olun
Onun erkek arkadaşlarıyla dışarı çıkması sizin kız arkadaşlarınızla dışarı çıkmanızla aynı şey. Bu size aşık olmadığı anlamı taşımaz. 24 saat 7 gün birlikte olmak sıkıcı olabilir.

Bunlara dikkat edin!
- Ondan hiçbir şey beklemeyin. Vermek almaktan daha iyidir. Sonunda o da size sürpriz yapabilir.

- Buluştuğunuz zamanlarda ara da seksi kıyafetler giyin.

- Flört etmeyi unutmayın. İletişim kurmanın eğlenceli ve iyi bir yoludur.

- Affedilmek istediğiniz konularda affedici olun.

- Aldatmayın.

ekolay.net