Cilt bakımında 24 ayar altın devri

Cilt bakımında 24 ayar altın devri
Güncelleme:

24 ayar altın, tedavi edici ve yeniden yapılandırıcı özelliğiyle cilt bakımında artık rahatlıkla kullanılıyor.

Orogold, bileşimindeki 24 ayar altın parçacıklarıyla cilt bakımında çığır açarak, altının ışıltılı ve saf güzelliğini cilde taşıyor.

Bir süredir kozmetik sektörünün hedefinde olan altının cilt bakımında kullanılması aslında yeni değil. Yüzyıllar öncesinde kadınlar altını güzelleşmek için kullanıyorlarmış. Altının cilde faydaları eşsiz. Şimdilerde ise cilt bakımında 24 ayar altın devri yeniden başladı!

Antik Çin, Hindistan, Roma ve Mısır’da “hayat iksiri” olarak kullanılan kollodial altınını ürünlerine taşıyan Orogold'un 24 ayar altın parçacıklarıyla desteklenen ürünleri, hücresel yenilenme sürecini hızlandırıyor. 24 ayar altın aynı zamanda dokuların kaybettiği elastikiyetin geri kazanılması, kolajen kaybının yavaşlatılması ve cilt sarkmasının önüne geçilmesinde de büyük rol oynuyor.

İçeriğindeki saf ve doğal malzemelerin yanında, sağlıklı cilt hücreleri yaratmak için bazal tabakanın hücresel gelişimini uyararak, ciltte sıkılaşma etkisi de yaratan Orogold; güneşin yol açtığı hasarları, yaşlanmayla gelen lekeleri de mucizevi bir şekilde yok ediyor.