Cesur kadınlara özel koleksiyon ''Eye Catcher''

Cesur kadınlara özel koleksiyon ''Eye Catcher''
Güncelleme:

Flormar; yeni koleksiyonu ile sizi tüm bakışları üzerine toplayan Eye Catcher kadını olmaya davet ediyor.

Gözler, kirpikler ve yeni trend kaşlar: Makyajınızın dikkat çeken ayrıntılarına özel alternatifler sunabilen Eye Catcher koleksiyonu ile iddialı tavrınızı makyajınıza taşıyın.

Sezonun dikkat çeken renklerini sadece stilinizde değil, makyajınızda da uygulamaya hazırsanız sonbaharın moda ve trendi renklerini yansıtan Eye Cather koleksiyonu ile kesinlikle tanışmalısınız.

Dazzling Eye Shadow

Bu yılın modası sıcak ve nötr gözler… Flormar, yeni Dazzling Eye Shadow’ların dokusu ve formülüyle güzellik tutkunlarını etkisi altına alıyor. Dikkat çekici renkleri ve stili ile bu sezon göz makyajınız her zamankinden daha sade ama iddialı olacak! Göz kapaklarınıza sürdüğünüz anda ekstra pürüzsüzlük veren farlar, içeriğindeki saf pigmentleri sayesinde hayal edilebilecek en gerçek renge ve parlaklığa rağmen en doğalgörünümü sağlıyor. Yeni nesil teknoloji ile üretilmiş yeni Dazzling Eyeshadow’lar göz makyajınızın favori ürünleri arasında olmaya aday.

Dazzling Eye Shadow 24,90 TL

First in Lash Primer Maskara

Makyaj bazından sonra yeni trend maskara bazında! Maskaranızı sürmeden önce kirpik bazını uygulamanız, kirpiklerinizin daha dolgun, uzun, hacimli ve sağlıklı görünmesini sağlıyor. Kirpiklerinizin birbirine yapışmasını da önleyen yeni maskara bazı; içeriğinde bulunan keratin, prokabil formülasyonları ile kirpiklerinizi kuvvetlendirip bakım sağlarken; uzun, tortusuz kirpikler için maskara uygulamanıza hazırlık sağlıyor. İnovatif doğal ester ile formülize edilmiş, %100 bitkisel kaynaklı emülsiyon ile First In Lash Primer Maskara ilk uygulamadan itibaren dipten uca hacimli kirpikler yaratmada iddialı! 

First in Lash Primer Maskara: 19,90 TL

Beyond Curling Maskara

Uzun, dolgun ve hacimli kirpikler! Eye Catcher koleksiyonuna özel formülasyonu ve farklı fırçası ile katılan Beyond Curling maskara, kirpiklerde ekstra hacim ve kıvrım etkisi yaratıyor. Özel tasarımlı boogie fırçasıyla kirpiklerinizde ekstra hacim elde edilirken; içeriğinde bulunan zeytin yağı, yüksek yoğunluklu antioksidan, Omega 6 ve E vitamini ile kirpiklerinizi ekstra nemlendiriyor ve besliyor. Yağ birikintisi olmadan şekilli ve bakımlı kirpikler, işte karşınızda! 

Beyond Curling Maskara: 24,90 TL

Eyebrow Design Kit

Ve kaşlar! Sonbahar- kış döneminde makyaj trendleri arasında en dikkat çeken kalın Nkaş modasına Flormar’dan yenilikçi çözüm. Yeni kaş kiti ile kaşlarınıza şekil vermek artık kolay. Eyebrow Design Kit’in küçük ve şık ambalajı içerisinde mini boyda bir cımbız, çift taraflı kaş fırçası, kaş vaksı ve kaş farı bulunuyor.

Kaşlarınızın, doğal, kalın ve gün boyu kusursuz görünmesini isteyen kadınlara özel tasarlanan yeni kaş kiti ile uygulama yapmak da çok kolay. Yeni kaş kiti uygulamasında;kaşlarınızı istenilen şekilde tarayın. Kaş fırçası ile aynaya yakın olan pigmentli kaş vaksını kaşınıza uygulayın ve açılı fırça kullanarak kaşlarınızı şekillendirin. Kaş kiti içerisinde yer alan kaş farını kaşlarınızı yoğunlaştırmak ve renklendirmek için kullanın. Kaş fırçasının diğer tarafında yer alan kaş tarağı ile kaşlarınızı tarayıp sabitleyin. Kaş uygulamanız bittikten sonra sizi rahatsız eden bir görünüm varsa kaş kiti içerisindeki cımbız ile düzeltin. Sonuç, tabii ki mükemmel kaşlar… 

Eyebrow Design Kit 24,90 TL.

Extreme Color Lip Matte

Son zamanların yenilikçi ürünleri arasında yer alan likit yapıdaki mat rujlar, koleksiyonun

tamamlayıcı ürünleri arasında yer alıyor. Extreme Color Lip Matte yarı mat dokusu ve sezon renkleri ile makyajınıza son dokunuşu yapmaya hazır! İçeriğindeki shea ve zeytinyağı dudaklarınızı gün boyu nemlendirirken, üç farklı renk alternatifi ve kolay uygulama sağlayan yapısıyla bu sezon vazgeçilmezleriniz arasında olmaya aday!

Extreme Color Lip Matte 16,90 TL.