Kadınlara yaz bititmine uygun öneriler

Kadınlara yaz bititmine uygun öneriler
Güncelleme:

Yazın son gğnlerinde ne giyilmeli, sigara yasağına karşı ne yapacağız?

JOURNEY koleksiyonunda detay ve desen yönünden oldukça fazla seçeneğin bir arada olduğu feminen kesimli etekler, ofislere yazın taze ve eğlenceli havasını taşıyor.

Serin geceler için
HENÜZ yaz mevsimi sona ermeden Sonbahar / Kış sezonu kıyafetleri raflara yerleştirmeye başlayan Silk&Cashmere'in serin gecelerde de kullanılabilec ek ürünleri büyük
ilgi görüyor.

Güzel dudaklar
KADINLARIN kozmetik alanındaki ihtiyaçlarına, renkli ve sağlıklı çözümler sunan Flormar, mineral yönünden zengin orkide kompleksi ile yaz aylarında dudakları hem güzelleştiriyor hem de güneşten koruyor.

Daha az yağ
HAYVANSAL gıdalara oranla daha az yağ içerdiğinden kalbi koruyan soya sütü, kolesterol düşüşünde de önemli bir rol oynuyor. Yüzde yüz bitkisel Alpro Soya sütü, light ürünü ile de formda kalmak isteyenlerin tercihi.

Sigara içme sakız çiğne
SİGARA yasağı kapsamının genişletildiği şu günlerde, Kervan Gıda hiçbir yapay renklendirici içermeyen No Şuga sakızlarıyla, sigara içme isteğinizi azaltıyor.

Hollywood yıldızlarının tercihi
MADONNA, Britney Spears, Mariah Carey ve Alicia Keys gibi Hollywood yıldızlarının tercihi olan müthiş dövme desenli bikiniler Ayyıldız mağazalarında. Ressam ve dövme ustası Don Ed Hardy'nin erkek board şortları da David Bekcham ve Brad Pitt gibi ünlülerin tercihleri arasında.

Kırışmasın nemlensin
YAZIN cildimiz güneş ışınları, klor, rüzgar gibi daha birçok olumsuz etkenle karşı karşıya kalıyor. Kuruyup gerilen ve çatlayan cildi onarmak ise Dermokil nemlendiricileriyle artık çok daha kolay.

Plaj keyfi
Sahillerde ve plaj partilerinde moda rüzgarları estirmek isteyenler için ister topuklu ister düz tabanlı modeller sunan Deichmann, şimdi birçok modelde %70'e varan indirim de sağlıyor.

Her adımda rahatlık
TAMAMEN el işçiliğiyle üretilen Scooter Terra grubunun, deri sandalet ve terlikleri çok zengin çeşitleriyle ayağınızda hafifliği ve rahatlığı sağlıyor. Dahası hava alma özelliği sayesinde koku da yapmıyor!

İnce tabanlar
ASIRLIK tarihi ile her daim trend olan Converse, sezona yine yeni bir trend kazandırıyor. Kalın tabanı ile milyonlarca hayranı olan Converse bir ilke imza atıyor ve tutkunları için ince tabanlı Converse'ler, yaz koleksiyonunda yeni bir dönemi müjdeliyor.