Çağın hastalığı Sexting!

Çağın hastalığı Sexting!

Son günlerde tüm dünyadaki çiftlerin yeni bir gözdesi var; sexting!

Sex ve texting kelimelerinin bir araya gelmesiyle türeyen sexting, özellikle liseli gençlerin cep telefonlarından birbirlerine yolladıkları erotik fotoğraflarla popüler olup, şimdilerde ise tüm çiftlerin yeni gözdesi haline gelmiş durumda.

Sadece çıplak fotoğraf göndermekle ya da erotik mesajlar atmakla iş çözülmüyor. Estetiği kaybetmeden kusursuz, ateşli ve tahrik edici sexting mesajların da bir kuralı var.

Öncelikle kendiniz için “gerçekten” uygun bir ortam hazırlayın. Yarıda kalmış bir fanteziden hiç kimse hoşlanmaz değil mi?

Telefonda yan yana halinizden daha rahat olacağınız kesin. Teknolojinin nimetlerinden faydalanın ve onunla ilgili tüm fantezilerinizi yazmaktan çekinmeyin.

İlk adım olarak hemen fotoğraf ile başlamayın! Önce seksi ve tahrik edici mesajlarla ortamı ısıtın ve aklını başından alın.

Her şeyi tek mesajda yazmayın. Adım adım tepkisini ölçerek ilerleyin ve aldığınız cevaba göre adımınızı atın.

Mesajlarınızı çok uzun tutmayın! Unutmayın, siz uzun uzun yazarken o çoktan uyumuş ya da dikkatini dağıtacak başka şeylere yönelmiş olabilir. Kısa ve seksi mesajlar atmaya özen gösterin.

Farzedin ki sevgiliniz yanınızda… Onunla ilgili hayallerinize sınır koymayın ve seksi olmaktan çekinmeyin.

Orada yazdığınız her şeyi sevgilinizle uygulayacaksınız diye bir şey yok. Bunun sadece eğlenceli bir fantezi oyunu olduğunu unutmayın.

Güvenmediğiniz herhangi bir durum varsa, ilerde sansasyon kraliçesi olmak istemiyorsanız ne olursa olsun fotoğraflarınızı göndermeyin.

Göndermeye karar verdiğiniz an ise ufak bir uyarı mesajı ile önleminizi alın. Kalabalık bir ortamda olan sevgilinizin telefonunda aniden belirmek istemezsiniz değil mi?

Mesajlaşma sonrası telefonunuzdaki fotoğraf ve mesajları silmeyi unutmayın. Bir yakınınızın bu duruma şahit olması hiç de hoş olmaz.