Cacharel'den yaz damatları için...

Cacharel'den yaz damatları için...
Güncelleme:

Cacharel, stil sahibi damatların vazgeçilmez partneri smokinler ile de sezona damgasını vuruyor.

Moda akımlarına karşı stil sahibi duruşuyla farklılaşan ve rafine şıklık anlayışı ile özel günleri daha da özel kılan Cacharel; stil sahibi damatların vazgeçilmez partneri smokinler ile de sezona damgasını vuruyor.

Akdeniz Dokunuşu: Fransız ekolü, İtalyan terziliği

‘’Haute Couture’’ ruhu ile doğan marka, geniş kitlelere özel kesim ve gustolu kıyafetleri ulaştırıyor. Fransız çizgisini korurken İtalyan kesim smokin seçenekleriyle her zaman olduğu gibi erkeğin kendini modern hissetmesini sağlıyor.

Siyah Smokine Modern Duruş

Cacharel’in bu sezon smokine bakış anlayışı da çok daha rahat, çok daha alternatif. Kusursuz görüntüyü takıntı haline getirmeden, erkeği kendi kişiliği ile özgün kılıyor. Saten garnürlü klasik sivri yaka, tek düğmeli ceket, dar paça smokin centilmen bir kavalye için parlak-mat kontrastından güç alan modern bir yorum. Önü pliseli smokin gömleğinin mineli düğmeleri inceliği detaylara taşıyor. Cacharel’in bu sezona özel tasarladığı bir form olan ayakkabılar ise mokasen ve ev ayakkabısı olarak anılan slipper’lar arasında. Açma deri, kenarları saten biyeli bu tasarım, bir smokin için en klas eküri.

Smokinde Cesaret Mavisi

Yazın tüm tonları ile bütünleşen ve mavinin tonlarından ilham alan smokin, tarzında cesaret arayan erkeğin ruhuna dokunuyor. Şal yakası ve mikro dokusu ile farklılığına zenginlik ekleyen takım, papyonsuz ve kravatsız hayattan keyif alan duruşu ile yaz davetlerinin alternatif tarzı olmaya da aday.

Size Özel Smokin Ayrıcalığı

Mağazalarında size özel stil danışmanları ve zevkinize, fiziksel özelliklerinize uygun modelleri ile Cacharel; ince detayları, cep, düğme ve dikiş ayrıntıları, farklı renk seçenekleri ile dikkat çeken modeller sunuyor. Hayatın her saniyesinden keyif alan erkeğin kusursuz bir görüntüsü yerine kendi stili ile bütünleştiği en özel gece, Cacharel imzalı parçalardan oluşuyor. Farklı takımları bir araya getirip yeni görünümler elde etmeyi sağlayan Mix&Match parçaları da smokin koleksiyonu içinde yer alarak, şık dokunuşları her ortama taşımanıza yardımcı oluyor.