Cacharel'den bayram için şık alternatifler

Cacharel'den bayram için şık alternatifler
Güncelleme:

Cacharel, bayram ziyaretlerinde ve bayram seyahatlerinde de erkeklere konfor ve stilize bir şıklık sunmaya devam ediyor

Cacharel’in zamana karşı duran, ister takım elbiselerle ister denim veya chino pantolonlarla kombinlenen gömlekleri, bayram şıklığını tamamlıyor.

Fransa’nın ikonik markası Cacharel, bayramda da erkekler için seçkin ve rahat seçenekleri bir araya getirmeyi sürdürüyor. Erkeklerin gezgin, özgür ve keşif tutkunu yönlerine seslenen Cacharel, zengin kumaş ve kalıp alternatifleriyle tamamen kişiye özel tasarımlar sunuyor.

En yüksek kalite pamuk kullanılarak, dünyanın seçkin kumaşlarından üretilen Cacharel gömlekler, bayram ziyaretlerinde takımların içinde, bayram seyahatlerinde ise chino ve denim pantolonların üzerinde en şık seçenek oluyor.

Diğer ürünlerde olduğu gibi Cacharel koleksiyonundaki gömleklerde de farklı ihtiyaçları karşılayabilecek yaka ve kalıp alternatifleri bulunuyor. Kendinden ekoseli, mikro ve makro kareli, ters üçgen gibi farklı desenler, gömleklere hareket katıyor. Desenli gömlekler ve detaylar Cacharel’in köklü geçmişiyle örtüşüyor. Dünya modası üzerinde önemli bir dönüm noktası olan Liberty tarzı desenli gömlekler Cacharel kimliğini yansıtıyor. Denim ve Petek desenli t-shirt kumaşından ultra hafif gömlekler ise sportif şıklığı temsil ediyor.

Cacharel gömleklerde mavinin ve grinin tüm tonları görülüyor. Asfalt renginden taş grisine, mürekkep renginden indigo tonlarına kadar Akdeniz’in tüm renkleri Cacharel’in gömlek koleksiyonunda yer alıyor.

Düğmelerinden dikiş ayrıntılarına kadar her detayı incelikle işlenmiş gömlekler, bayram şıklığının olmazsa olmazı haline geliyor.