Burcunuz yaz aşkına hazır mı?

Burcunuz yaz aşkına hazır mı?
Güncelleme:

Ünlü blogger Zodyaklı’dan burçlara özel aşk tavsiyeleri...

Bu yaz kalp atışlarınızı hızlandıracak bir aşka yelken açmak istiyorsanız, Zodyaklı’nın burçlara göre aşk tavsiyelerini kaçırmayın. Aynı zamanda Türkiye’nin en ünlü Twitter fenomenlerinden Pucca’nın kardeşi olan ve astroloji yazıları ile 2015 yılının aşk haritasını çıkaran ünlü blogger Zodyaklı, her hafta Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık sitesi Siberalem’de burçların aşk hayatına ışık tutuyor.

Bu hafta aşkta sizi neler bekliyor, yeni aşklara yelken açmak için nasıl bir yol izlemeniz gerekiyor? Yaz aylarında kalbinizin atışını hızlandırabilecek heyecanlı sürprizlere hazırlık yapmak istiyorsanız, Zodyaklı’nın burçlara özel aşk yorumlarını kaçırmayın.

Aynı zamanda Türkiye’nin en ünlü Twitter fenomenlerinden Pucca’nın kardeşi olan ve astroloji yazıları ile 2015 yılının aşk haritasını çıkaran ünlü blogger Zodyaklı, her hafta Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık sitesi Siberalem’de burçların aşk hayatına ışık tutuyor. İşte Zodyaklı’nın bu haftaki aşk hayatınıza yön verecek tavsiyeleri:

Koç ve Yükselen Koç

Bu hafta yeni birisiyle tanıştığınızda aşırı gerçekçi fikirlerinizi biraz daha kendinize saklamalısınız. Belki de karşınızdaki insan sizin kadar gerçeklere değil, biraz da hayallere ihtiyaç duyuyor olabilir.

Boğa ve Yükselen Boğa

Karşınıza çıkan insanlara aşka inanmadığınızı, aşkın hormonal bir şey olduğunu söylemekten vazgeçmelisiniz. Aşkın aslında böyle bir şey olmadığını bilmenize rağmen bunu söylemeniz korkutucu derecede saçma olacaktır. Aşkın hormonların da ötesinde, ruhu kapsayan bir duygu olduğunu unutmayın.

İkizler ve Yükselen İkizler

Hislerinizle hareket etmek için alkol gibi uyarıcı, cesaret verici şeylere ihtiyaç duymayın. Kalbiniz sizle iletişime geçmeye çalıştığında onun sesini kısmanızın yeterli olmadığını artık anlamanız gerekiyor. Bunun yerine, bir kez olsun kalbinizi dinlemeyi denemelisiniz!

Yengeç ve Yükselen Yengeç

Birine güvenmek gerçekten çok zordur. Fakat birinin güveninizi incitmesi olağanüstü bir durum değildir. Böyle zamanlarda, size bunun nasıl yapıldığını sorgulamak yerine, bunun herkese yapılabilecek bir şey olduğunu düşünmeniz daha az hasar almanızı sağlayabilir.

Aslan ve Yükselen Aslan

Bazen bir puro, yalnızca bir purodur. Biri sizle ilgileniyorsa belki de yalnızca ilgileniyordur. Bunun derinliğine, nedenlerine ya da herhangi bir ayrıntısına saplanıp kalırsanız, asla o noktadan ileriye gidemezsiniz. Otokontrolünüzü kaybetmekten korkmayın, deniz gördüyseniz atlayın ve yüzmeye devam edin!

Başak ve Yükselen Başak

Karşınıza bir yol çıkıyorsa o yolun uzunluğuna, taşlarına, toprağına değil, çevresindeki evlere, köylere, çiçeklere odaklanın. Yeni biri ile tanıştığınızda onun kusurlarını görmek yerine, güzel özelliklerini dikkate alın. Kusursuzu arıyorsanız eğer, öyle bir şeyin olmadığını size söylemem gerekir.

Terazi ve Yükselen Terazi

Kendinize güvenli alanlar belirleyip, o alanlarda sabit kalmaktan vazgeçmelisiniz. Güvenli sandığınız alanların hepsi tanıdık acılarınızdan başka bir şey değildir! Yalnızca tanıdık oldukları için size güven verirler. Kısacası, geçmişle bağınızı koparıp, kendinizi geleceğin sürprizlerine hazırlayın! Aşk geçmişte değil, gelecekte mevcuttur.

Akrep ve Yükselen Akrep

Bugün başınıza gelebilecek herhangi bir olumsuz olayın, herhangi birinin başına gelen, herhangi bir şey olduğunu unutmayın. Yaşadığınız sorunları büyütürseniz, sorunlar gerçekten büyür. Kötümser olmaktan vazgeçmelisiniz!

Yay ve Yükselen Yay

Güçlü görünmekten yorulmadınız mı? Zayıf olmak, bazen koyvermek, kendini öylece bir başka güce teslim etmek eksiklik değildir. Hatta bazen insanın buna ihtiyacı bile vardır. Siz, en zor anınızda dişinizi sıkıp avucunuza tırnaklarınızı geçirmek yerine kendinizi suyun akışına bıraksanız, avuçlarınızın kanamadığını göreceksiniz!

Oğlak ve Yükselen Oğlak

Kendinizi dinlemekten çekinmemelisiniz. Bazen en acımasız eleştirileri kendi kendimize yaparız. Kafanızın içinde size seslenen sese kulak verdiğinizde canınız acıyorsa onu geçiştirmeyin. Muhtemelen biraz sonra size doğru yolu göstererek, bunları başkalarından duymamanızı sağlamış olacaktır.

Kova ve Yükselen Kova

Yaralanmaktan korktuğunuz için, sert ve ukala bir maskeye ihtiyaç duymamalısınız. Bu takındığınız maske, gerçek sizi sizden uzaklaştırıp, sahte bir gerçekliğe sürüklemeden, kendi gerçekliğinizle yüzleşmelisiniz.

Balık ve Yükselen Balık

Kararsız kaldığınız anlarda, seçim yapmak zorlaşır. Bazen birinden birini seçmemiz gerekebilir. Sizler ise böyle baskı altında kaldığınızda “hiçbir şeyi” seçiyorsanız, buna derhal bir son vermelisiniz.

Leyditurk.com