Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta 5 yeni film sinemaseverlerle buluşacak.

Kaset İşi

10 yıldır evli olan Jay (Jason Segel) ve Annie (Cameron Diaz) evlilik hayatlarına heyecan katmak amacıyla bir seks kasedi yapmaya karar verirler. Ancak çektikleri kasetin kaybolduğunu öğrendiklerinde onları bekleyen komik bir serüven başlayacaktır.

İnsan Avı

Yarı Çeçen yarı rus kökenli olan esrarengiz görünümlü bir adam, yasadışı yollardan Hamburg\'a giriş yapar. Bir şeylerden kaçarken kendisini şehrin müslüman mahallelerinden birinde sığınmacı olarak bulur. Türk bir aile tarafından misafir edilir ve bu süreçte geçmişinden biraz da olsun kurtulmuş olur. Ancak kısa bir zaman zarfı içerisinde eve misafiri ziyaret etmeye gelenler olur ve sayıları gittikçe artar. Bu durum aileyi huzursuz etmeye ve isimsiz şüphelere itmeye başlar. Aynı zamanda Alman gizli servisinin lideri de olan bitenleri gizlice izlemeye ve parçaları birleştirmeye çalışmaktadır.

Körlük

Joachim Trier’in Reprise / Tekrar ve Oslo, 31 Ağustos gibi birçok ödüllü filminin senaryosunda imzası bulunan Norveçli yönetmen Eskil Vogt’un ilk uzun metrajlı filmi Körlük, görme duyusunu kaybedince eve kapanan bir kadın yazarın aklını da kaybetmemek için gerçekliğe sıkı sıkı sarılma mücadelesini işleyen, gerilimli olduğu kadar mizah unsurlarını da kullanan bir dram. Görüntü yönetmenliğini Dogtooth / Köpekdişi’nin de kameramanlığını üstlenen Thimios Bakatakis’in yaptığı ve yalnızca görme değil yazma ve yalnızlık üzerine de bir film olan Körlük, gerçeküstü atmosferi, seyrek diyalogları ve sürprizli mizahıyla son derece özgün. “Filmde körlük nasıl gösterilir? En bariz yöntem ekranı karartmak, izleyiciyi sesle yönlendirmek olacaktır.

Ninja Kaplumbağalar

Manhattan\'ın lağım kanallarında yaşayan ve hocaları Splinter Usta ile birlikte New York\'taki kötülüklere ve Shredder\'a karşı verdikleri mücadele konu alıyor. Megan Fox, acar gazeteci April O\'Neil rolünde oynuyor.

Şipşak Anadolu

Kasabanın en zengini ve çapkını beyaz eşya dükkanı sahibi Hüseyin, kasabaya yeni eşyalar getirdiğinde; alttan soğutmalı klima, çift kapılı Buzdolabı gibi kasabaya yeni eşyalar getirildiğinde kasabalıya tanıtım yapar. Bir seferinde Hüseyin\'in yolu iki Rus Kız\'la (Cicişler) kesişir. Cicişler\'e çarşaf giydirerek kasabaya getirir..