Bu bölümde ilginç olaylar yaşanıyor!

Bu bölümde ilginç olaylar yaşanıyor!
Güncelleme:

TRT 1’in Yeşilçam tadında yeni dizisi “Hangimiz Sevmedik” pazartesi akşamı üçüncü bölümü ile ekrana geliyor.

TRT 1’in yeni dizisi ‘Hangimiz Sevmedik’ 22 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00’da üçüncü bölümü ile izleyici ile buluşacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan ikinci bölümü ile reytinglerde ve birinci olan dizi, televizyon ekranlarında yakaladığı başarının yanı sıra sosyal gündemine de damga vurarak, Twitter Türkiye gündeminde de birinci oldu.

Renkli karakterleriyle sıcacık bir mahalle dizisi olan ‘Hangimiz Sevmedik’ özlenen mahalle yaşamını, komşuluk, aile, dostluk gibi kavramları, sıcak aile ilişkilerini ve aşk hikâyelerini konu alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çeken yapımın oyuncuları Can Yaman, Selen Soyder, Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt, Veysel Diker ve Mehtap Bayri gibi usta oyunculardan oluşuyor.

Yapımcılığını ‘Beni Böyle Sev’ dizisinin yapımcılığını üstlenen BSK Yapım’ın yaptığı, senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün’ün kaleme aldığı ve yönetmenliğini Metin Balekoğlu’nun üstlendiği dizi, Adile ve Münir’in 36 yıl önce bir yanlış anlama sonucu biten aşkını ve çekişmelerini Yeşilçam tadıyla ekrana yansıtıyor.

Üçüncü bölüm konuk oyuncuları arasında Altan Erkekli’nin oğlu Efe Erkekli ve Adile’nin gençliğini oynayan Nergis Taşyürek dikkat çekiyor. Efe Erkekli, babasının gençliğini oynadığı ‘Genç Münir’ karakterini canlandırıyor.

Dizi, 36 yıl önce aynı mahallede doğan ve beraber büyüyen Adile ve Münir’in birbirlerine olan aşkı ve iş ortağı olan babalarının incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollarını ayırmaları sonucu yaşadıkları zorlukları konu alıyor. Macera, ailelerini bir araya getirmek, onları ikna etmek için her şeyi deneyen Adile ve Münir’in başarılı olamayıp, kaçıp evlenmeye karar vermeleri ile devam ediyor. Kaçmaya karar verdikleri gecenin tarihinin 12 Eylül 1980 olması ve askerin yönetime el koyması tesadüfü sonucu bir dolu olayları beraberinde getiriyor.

Dizinin üçüncü bölümünde birbirinden ilginç olaylar yaşanıyor!

Dizinin üçüncü bölümünde, Şener'in bütün hayallerini bağladığı Zülfü Ziya Paşa tablosu Münir'in kafasında parçalanınca birbirinden ilginç olaylar yaşanıyor. Bu durum sonrası yıkılan Şener, toparlanmakta ve dâhiyane bir fikirle zararı, minimuma düşürmekte gecikmeyecektir. Şener'in tüm girişimlerinin yegâne ve değişmez dayanağı Ayşen, yine biricik aşkına destek vermekten geri durmayacaktır. Fakat tabloyla birlikte umutları da paramparça olan Şener, bir anlık öfkesinin kurbanı olur ve Ayşen'in kalbini kırar. Şener'in, sevdiği kadına kendini affettirmesi sandığından daha zor olacaktır. İkilinin arasının bozulması, İlyas için bulunmaz bir fırsat olur.

Her şeyi ailelerine anlatmaya karar veren Itır ve Tarık anne ve babalarının inadı ve taşıdıkları sırrın yüküne daha fazla dayanamayıp, büyük bir tartışma yaşarlar. Itır, Tarık'ın bu sırrı açıklamayı ertelemek istemesine çok kızmıştır. Onu aşkına ve evliliğine sahip çıkmamakla suçlar. Karısına ve bu evliliğe ne kadar kıymet verdiğini göstermek isteyen Tarık, Itır için büyük bir sürpriz hazırlığına girişir. Bu hazırlık esnasında Şevket'ten alacağı destek ona pahalıya mal olacak, haberin mahalleye yanlış bir şekilde yayılmasına neden olacaktır. Mahallede yayılan Tarık'la ilgili haber, adeta çığ gibi büyür ve işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hale gelmesine neden olur.

Adile ve Münir'in çekişmeleri, ikilinin aynı mekânı hem muayenehane, hem de avukatlık bürosu olarak, ortak kullanmak zorunda kalmalarıyla iyice ayyuka çıkar. Ortaklığı kabul etmiş görünen iki inatçı aşığın da, kendilerince yıldırma planları vardır. İkilinin birbirlerini yıldırmak için uyguladığı yöntemler, her şeyi daha içinden çıkılmaz bir hale getirir. Üstelik mahallede yayılan Tarık'la ilgili asılsız haberin izini süren Adile ve Münir, hiç istemeyecekleri bir sürprizle karşılaşacaklardır.

‘Hangimiz Sevmedik’ dizisi ismini, rahmetli Müslüm Gürses’in seslendirmiş olduğu “Hangimiz Sevmedik” adlı eserden alıyor ve dizide Yeşilçam’a gönderme yapan karakter isimleri ile dikkat çekiyor.