Boyner'de kışa özel sıcak indirimler

Boyner'de kışa özel sıcak indirimler
Güncelleme:

Boyner festivalleriyle yıla renk katmaya devam ediyor.

Boyner’in renkli sürprizler ve kaçırılmayacak indirim fırsatlarıyla dolu ‘Kış Festivali’ her zevk ve ruh haline uygun mont, palto, kaban, hırka, kazak ve yelek seçenekleriyle içinizi ısıtacak! 14 Kasım tarihine kadar devam edecek festivalle kış ürünlerinden yapacağınız 400 TL ve üzeri alışverişe anında 100 TL indirime ek olarak Hopi’lilere 100 TL değerinde 20 paracık hediye.

Boyner, soğuk havalarla birlikte kendini iyiden iyiye hissettiren kış mevsiminde sezonu avantajlarla dolu festivalleriyle ısıtacak.

Kış mevsimine özel şık fırsatlar hazırlayan Boyner, 14 Kasım tarihine kadar devam edecek ‘Kışa özel sıcak indirimlerle” müşterilerini mutlu edecek.

Boyner’de Avantajlar Hep Daha Fazla

Boyner, yeni sezondaki sayısız yeni model ve dünya markasını, özel dönemlerde daha da cazip fırsatlarla sunuyor. “Kışa özel sıcak indirim döneminde” Boyner ve YKM mağazalarından yapılacak 400 TL ve üzeri alışveriş anında 100 TL indirime ek Hopi’ lilere 100 TL değerinde 20 paracık kazandıracak. Kazanılan 20 paracık 300 TL ve üzeri alışverişlerde 5 kat değerli olarak kullanabilecek.