Boyner'de indirim üstüne indirim!

Boyner'de indirim üstüne indirim!
Güncelleme:

Boyner'de büüyk sezon indiriminin üstüne bir de kelebek konuyor.

Sunduğu %70’e varan sezon indirimleriyle alışverişi daha keyifli kılan Boyner, iki gün sürecek Kelebek indirimi ile gardıroplarda hesaplı yenilikler yapma şansı sunacak.

Boyner, yaz sezonu ürünlerinde geçerli ‘Kelebek İndirimi ’ ile Boyner ve YKM müşterilerine özel kaçırılmayacak fırsatlar sunmaya devam ediyor. Üstelik Büyük Sezon İndirimi üzerine işaretli ürünlerde ekstra kelebek indirimi alışverişi daha da cazip kılıyor.

Kelebek fırsatı iki gün sürecek

Boyner ve YKM müşterileri iki gün boyunca sürecek ‘Kelebek’ işaretli yüz binlerce ürünü alabilecek! Ayakkabıdan spor giyime, kadın ve erkek ürünlerinden aktif giyime kadar ‘kelebek’ etiketli ürünler, Boyner ve YKM Mağazaları’nda.

Kelebek etiketli markalardan bazıları şunlar:

Adidas, Asics, Barbie, Beymen Studio, Black Pepper, Boyner Evde, Boyner Fresh, Brigitte Bardot, Broadway, Calvin Klein, Cotton Bar, David Jones, Desigual, Dockers, Dune London, Funky Rocks, Greyder, G-Star, Guess, Havaianas, House Of Camellia, İnuovo, Jack&Jones, Koton, Lipsy London, Limon, Lumberjack, Mammaramma, Molo, New Balance, Nike, North Of Navy, Onitsuka, Tiger, Paris Hilton, Pierre Cadin, Pinoki, Pink&Orange, Queen Bee, Skechers, Smafolk, Super Ga, T-Box, Toms, Unique 21, Vero Moda.

Siz de 30 – 31 Temmuz’da herhangi bir Boyner ve YKM Mağazası’na veyaboyner.com.tr’ye gelin, iki gün sürecek kelebeğini kaçırmayın!