Beyonce'nin diyet programı

Beyonce'nin diyet programı
Güncelleme:

Beyonce, kıvrımlarından vazgeçmeden de zayıflanabileceğini tüm dünyaya gösteriyor...

Destinys\' Child gurubuyla birlikte müzik dünyasına adım atığı günlerden beri hep en çok konuşulan isimlerin başında geliyor Beyonce Knowless. Çoğu zaman duru sesi ve güzelliğiyle gündeme gelse de, fazla kilolarıyla konuşulduğu günler de oluyor. Bu Beyonce\'ye iyi bir motivasyon olmuş olmalı ki, yeni albümü \'I Am. Sasha Fierce\' ile bu yaz turneye çıkan Knowles, güzel ve fit vücuduyla hayranlarını şaşırttı. İlk kez bu kadar zayıflayan ünlü şarkıcı, In Touch dergisine \"Hayalini kurduğum vücuda kavuştum. Kendimi hiç bu kadar güzel hissetmemiştim\" diye konuştu.

Beyonce\'nin yeni diyet programı

Turneye çıkmadan önce çalışmaya başladığı fitness hocası Marco Borges de ünlü yıldızın yeni diyet programıyla kendisini çok zinde hissettiğini söylüyor. Turnesine rağmen haftanın beş günü spor yapan Beyonce, günde 1600 kalorilik bir diyet programı uyguluyor. İşte Beyonce\'nin diyeti:

Sabah:
Güne protein ağırlıklı bir kahvaltıyla başlayan Beyonce, yumurta beyazı ve somon balığıyla yapılmış bir omlet yiyor. Zengin bir protein kaynağı olan yumurta beyazlarının her biri sadece 17 kalori içeriyor.

Öğle:
Salatayı çok sevdiğini söyleyen Beyonce, yeşil yapraklı salatanın yanına haşlanmış nohut ve avokado yiyor.

Akşam:
Özellikle turne sırasında kendini enerjik hissetmek için günde beş öğün yiyen Knowles, akşamları Tilapia balığı ve haşlanmış brokoli yiyor.

Ara öğün:
Ara öğünlerde taze meyveler tüketiyor. Tatlı ihtiyacını böğürtlen ve ahududu gibi kırmızı meyvelerle gideriyor.