BETA’dan ısıtan kampanya

BETA’dan ısıtan kampanya
Güncelleme:

BETA, 2014/1015 Sonbahar-Kış sezonunun en soğuk günlerinde en sıcak indirim kampanyasına imza atıyor.

Birbirinden şık ve rahat modelleri tüketicilerin beğenisine sunan BETA, Şubat ayı sonuna kadar mağazalarında satışa sunulan BETA markalı tüm bot ve çizme modellerinde geçerli olmak üzere yüzde 50 net indirim uyguluyor.  BETA, sonbahar - kış sezonunda birbirinden canlı alternatiflerin olduğu geniş bir renk paletiyle tasarladığı yeni modellerinde şıklık ve konforu en ekonomik koşularda müşterileriyle 

Türkiye çapında 35 mağazasında sunduğu özgün tasarımlara sahip geniş renk seçenekli ayakkabı ve bot modelleriyle farkını ortaya koyan BETA, 2014/2015 Sonbahar-Kış sezonunu en sıcak kampanyayla uğurluyor. BETA, Türkiye’nin yeni bir soğuk hava dalgasının etkisine girdiği bu günlerde, BETA markalı tüm bot ve çizme modellerinde geçerli olacak net yüzde 50 indirim kampanyasıyla dikkat çekiyor. Şubat ayı sonuna kadar net yüzde 50 indirim avantajı sunan kampanya ile BETA, soğuklara ve yağışlara dayanıklı ayakkabı arayışındaki tüketiciler için benzersiz bir fırsat sunuyor. 

Koleksiyonunda özellikle çalışan kadınları da hedefleyen BETA, parlak renklerden bordo, petrol ve siyahın baskın olduğu geniş bir renk paletiyle ve konfor odaklı bir tasarım anlayışıyla şekillendirilmiş ayakkabı ve botlarıyla müşterilerinin karşısına çıkıyor.