BETA’dan çifte avantajlı kampanya !

BETA’dan çifte avantajlı kampanya !
Güncelleme:

BETA, 2014/1015 Sonbahar-Kış sezonuna aynı anda iki kampanyayla birlikte veda ediyor.

Türkiye ayakkabı sektörünün önemli markaları arasında yer alan ve hem üretim hem perakende alanında gerçekleştirdiği atılımlarla dikkat çeken BETA, Mart ayı sonuna kadar mağazalarında satışa sunulan BETA markalı tüm bot ve çizme modellerinde geçerli olmak üzere tek fiyat uygulaması gerçekleştiriyor. BETA’nın sunduğu bu avantaja ek olarak tüm kategorilerde geçerli olmak üzere her 250 TL ve üzeri alışverişlerde anında 50 TL indirim fırsatı sunuluyor. BETA, sonbahar - kış sezonunda büyük beğeni toplayan birbirinden canlı alternatiflerin olduğu geniş bir renk paletiyle tasarladığı modellerinde şıklık ve konforu en ekonomik koşularda müşterileriyle buluşturuyor.

Türkiye çapında 35 mağazasında sunduğu özgün tasarımlara sahip geniş renk seçenekli ayakkabı ve bot modelleriyle farkını ortaya koyan BETA, 2014/2015 Sonbahar-Kış sezonuna iki farklı avantaj seçeneğiyle devam ediyor. BETA markalı tüm bot ve çizme modellerinde tek fiyat uygulamasına geçen marka, kadın ayakkabılarında 99 TL ve 149 TL, erkek ayakkabılarında 129 TL ve 179 TL, botlarda ise 129 TL ve 149 TL’lik fiyatlarla sezonun en gözde modelleri için benzersiz bir satın alma fırsatı sağlıyor.

BETA, Mart ayı boyunca ayrıca tüm ayakkabı, bot, çizme, cüzdan ve kemer kategorilerinin de dahil olduğu ikinci bir avantajı daha müşterilerinin ilgisine sunuyor. Aksesuar ürün grupları da dahil olmak üzere her 250 TL’lik alışverişe anında 50 TL indirim uygulayan BETA, sezonun son alışverişinde en iyi kampanyayı bekleyenler için çifte avantaj sağlıyor. Koleksiyonunda özellikle erkekler kadar özellikle çalışan kadınları da hedefleyen BETA, parlak renklerden bordo, petrol ve siyahın baskın olduğu geniş bir renk paletiyle ve konfor odaklı bir tasarım anlayışıyla şekillendirilmiş ayakkabı ve botlarıyla müşterilerinin karşısına çıkıyor.