BETA’da sıra babalarda !

BETA’da sıra babalarda !
Güncelleme:

BETA’dan Babalar Günü hediyesi seçenleri büyük avantajlar bekliyor.

Türkiye ayakkabı sektörünün önemli markaları arasında yer alan ve hem üretim hem perakende alanında gerçekleştirdiği atılımlarla dikkat çeken BETA, Babalar Günü için şık bir hediye arayışında olanlara 2015 İlkbahar – Yaz sezonunun birbirinden çarpıcı modellerini öneriyor. BETA, erkek koleksiyonundaki klasik, casual ve sport olmak üç farklı tasarım konsepti altında yer alan ayakkabı modellerinin yanı sıra kemer, cüzdan ve diğer deri aksesuarlarıyla, dünyanın en yakışıklı erkekleri olan babalar için birbirinden özel alternatifler sunuyor.

Türkiye çapında 35 mağazasında sunduğu özgün tasarımlara sahip geniş renk seçenekli ayakkabı ve bot modelleriyle farkını ortaya koyan BETA, Babalar Gününde dünyanın en şık erkekleri için birbirinden çarpıcı ayakkabı modelleri ve özel deri aksesuarlarla hediye arayışına son veriyor.  BETA’nın 2015 İlkbahar – Yaz koleksiyonundaki üç farklı tasarım serisinden biri olan BETA Klasik ve Wall Street ürünleri; özel üretim ve el yapımı BETA erkek koleksiyonunun en ayrıcalıklı bölümünü oluşturuyor. İşçilik, deri, ambalaj, üretim ve model olarak kaliteden ödün vermeyen, şıklık tutkunu erkeklerin tercihi olan Wall Street modelleri, klasik çizgileri modernlikle sentezliyor ve üstün kalite standartlarıyla müşterilere sunuluyor.

İş ve günlük yaşamında daha rahat bir tarzı benimseyenler için hazırlanan BETA Casual serisi ise rahatlıktan ödün vermeden ve şıklığı yansıtan ayakkabılardan oluşuyor. Spor-şık kıyafetlerle tam uyum sağlayan seride, tüm Beta ürünlerindeki vazgeçilmez unsur olan rahatlık yine ön planda. Bu yıl erkekler için yeni tasarlanan BETA Sport serisi de genç ve dinamik çizgileri, göz alıcı renkler ve spor tabanlarla bir araya getiriyor. Sokak modasının spor-şık yansıması olan bu seriye her zaman genç kalan babaların tarzına yeni bir soluk getirecek. BETA’nın 2015 İlkbahar – Yaz koleksiyonunda klasik “baba renkleri” ile birlikte birbirinden heyecanlı ve keyifli yeni tonlar da var. Bordo, denim mavi, lacivert ve vizon gibi renklerin ön planda olduğu koleksiyon, farklı malzeme kombinasyonlarıyla babaları,  kızları ve eşleriyle yarıştıracak zenginlikte olmasıyla ön plana çıkıyor.

Babalar Günü hediyesini BETA’dan seçenleri ayrıca büyük avantajlar da bekliyor. Haziran ayı boyunca her 200 TL’lik alışverişe 20 TL, her 300 TL’lik alışverişe 50 TL, her 400 TL’lik alışverişe 75 TL ve her 500 TL’lik alışverişe 100 TL anında indirim kampanyasıyla babaların hediyesine bir katkı da BETA’dan geliyor. Tercihini BETA Outlet mağazalarından yana kullanacak müşteriler ise; her 200 TL’lik alışverişe 25 TL, her 300 TL’lik alışverişe 75 TL, her 400 TL’lik alışverişe 100 TL ve her 500 TL’lik alışverişe 125 TL anında indirim alacak.