Seks hayatınızda fantezilerden korkmayın !

Seks hayatınızda fantezilerden korkmayın !
Güncelleme:

Monotonlaşan seks hayatınızı canlandırmak için hayal gücünüzü kullanmayı deneyebilirsiniz.

Yatak odanız artık antikalaştı ve siz seks yapmaktan çok horluyorsanız, biraz hareketlenmenizin zamanı gelmiş olabilir.

Seks Uzmanı Tracey Cox, tutkulu ve fantastik mükemmel anlar yaşamanızın yollarını paylaşıyor. İşte gizli dünyanızı renklendirecek öneriler..

Erkek ve kadın fantezileri

Erkek ve kadınların fantezileri arasında büyük farklar vardır.Bu yüzden ilk olarak fantezilerinizi anlamaya çalışın.

Erkeklerin fantezileri porno filmlerdeki gibi, kadınların fantezileri ise daha çok romantizm ve konuşma üzerine dayalıdır. Erkeklerin kadınlarla ilgili fantezilerine, biraz George Clooney gibi romantizm eklemek fena olmaz.

Erkeklerin yapmak istedikleri şeyler kadınların asla yapmayı düşünmedikleri şeylerdir. Bunda şaşıracak çok şey aslında. Erkek fantezileri seksten daha farklı şeyler içermeye başladığında onlar kadın gibi olurlar.

Kadınlar erkeklerle ortak nokta buluştuklarında uyukladıkları günler geride kalır. Seçim sizin, ister uyuklanın, ister hareketlenin.

İlk fantezi kronometre. Eğer fantezilerinizin dışına çıkmak istiyorsanız, sonuçlarından korkmayın ve rolünüzü üstlenin. Bazı fantezileri yapmak sizi öldürmez.

Karakteriniz ve konumunuz dışında bir karakteri ya da durumu canlandırın. Beğenmediğinizde vazgeçin.

İşte Tracey'nin, oyuna yumuşak geçiş yapmanızı sağlayan basit rehberi...

1) Sembolizm seksidir Fanteziniz yalın olmak zorunda değil. Seks isteğinizi artıran iç çamaşırları giyebilir, yiyeceklerle keyifli oyunlar oynayabilirsiniz.

2) Fantastik ön sevişme Beğendiğiniz bir film sahnesini canlandırıp, farklı mesleklerden yeni tanışmış kişiler olduğunuzu hayal edebilirsiniz.

3) Zaman ve yer, Zamanı ve yeri dikkatli seçin. Çocuklar ya da hayvanlar etrafınızda, birlikte olmak için saklanmak zorunda kalan biri olmayın. Farklı bir ortamda, müzik eşliğinde ve farklı odalarda heyecanlı anlar yaşayabilirsiniz. Pahalı olmasına gerek yok, ancak pahalı ve şık mekanlar isteğinizi olumlu yönde etkileyebilir.

4) İsteyip reddetme Partnerinizle istekli-isteksiz oyunu oynayabilirsiniz. Bu seks isteğinizi acayip artıracaktır.

5) Yakalanma korkusu Seks sırasında birileri tarafından görülme korkunuza son verin. Evinizde yalnızken aklınızdan geçirdiğiniz yerlerde eğlenceli zamanlar geçirin.

Çiftlerin fantezileri hakkında sık sordukları sorular ve cevapları...

Soru: Fantezilerim aşırıysa ne yapmalıyım?

Tracey Cox: Eğer fantezileriniz karşınızdaki incitmeyecek gibiyse hayata geçirmenizde sakınca yok. Fanteziler seks isteğinizin içten içe kaynayan yönüdür. Sizi canlandırır ve libidonuzu harekete geçirmenizi sağlar. Bazı fantezilerinizde partneriniz şikayet ediyorsa bir uzmandan destek alabilirsiniz.

Soru: Hiç fanteziniz yoksa..

Tracey Cox: Bazı insanlar iyi aşçıdır ancak fantezi kurmaktan uzaktır. Ancak yapılacak bir şeyler olabilir. İzlediğiniz ya da okuduğunuz kitabın hoşlandığınız bir sahnesi sizin fanteziniz olabilir. Bunu kişiselleştirebilirsiniz.

Soru: Tuhaf biriyim, fantezilerim de tuhaf..

Tracey Cox: Fanteziler kişiliğimizin derinliklerinde gizli kalan ancak bizi yansıtan şeylerdir. Fantezilerinizi gerçekleştirmeden önce uygulanabilirliği, partnerinizin isteği ve fantezinizden ne beklediğiniz önemli.