Bayram şıklığını İpekyol ile yakalayın

Bayram şıklığını İpekyol ile yakalayın
Güncelleme:

İpekyol, bayram alışverişine keyif katıyor.

Giyimine özen gösteren kadınları bayramda da şık olmaya davet eden Ipekyol, %70’e varan indirimiyle hem kaliteli hem de avantajlı bir alışveriş serüveni yaşatıyor.

Bu anlamlı günde hem kendisini hem de sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için birbirinden şık alternatifleri buluşturan Ipekyol’da ayrıca %70’e varan indirim fırsatı da devam ediyor. Bayram alışverişlerinde erişilebilir bir şıklık arayanların ilk durağı Ipekyol’da 2014 İlkbahar-Yaz sezonunun tüm renkli ve zengin seçenekleri ile bu bayramda da kadınların her anına uygun pek çok farklı ürün çeşidi bulunuyor. Dik kumaşların teknik detaylarla birleşerek ortaya çıkardığı minimal siluetler, yaz sezonunun olmazsa olmazı marin temasının çizgisel dünyası, 60’lı yılların bohem yaşam biçiminin olmazsa olmazı retro desenlerin hayat verdiği crop yakasız ceketler ve elbiseler size hem feminen bir şıklık hem uç bir hafiflik sunuyor. Süet dokular ve rafya kumaşlar göz kamaştırıcı işlemelerle buluşurken, aksesuarlar da onlara eşlik ediyor.

Siz de bayram alışverişi keyfinizi Ipekyol’un %70’e varan indirimi ile taçlandırmak ve hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu etmek istiyorsanız size en yakın Ipekyol mağazasını ziyaret edebilir ya da www.ipekyol.com.tr’ye göz atabilirsiniz!