Bay İfade'den Türkiye'de bir ilk

Bay İfade'den Türkiye'de bir ilk

Bay İfade, Motivasyon Merkezi'nde \"Duygu Cimnastiği\" seanslarına başladı.

Sloganı şu: İSTEMEDİĞİNİZ HİÇBİR DUYGUYU TAŞIMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ!.. 

Türkiye’nin ilk ve tek İfade Eğitmeni ve Motivasyon Konuşmacısı / Koçu BAY İFADE Volkan Akay ilklere imza atmaya devam ediyor. 

Sıra dışı eğitimleriyle tanınan BAY İFADE, şimdi de “DUYGU CİMNASTİĞİ”ne başladı. 

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin ilk ve tek Motivasyon Merkezi’ni açan BAY İFADE, “DUYGU CİMNASTİĞİ” metoduyla anlaşılmamış, sindirilmemiş aşk, ölçüsüz vicdan, dengesiz sorumluluk, ayarsız sevgi, stres, nefret, depresyon ve benzeri duygusal problemlere çözüm buluyor. 

BAY İFADE’nin Motivasyon Merkezi’nden BAY İFADE imzasıyla gönderilen açıklamada şunlar kaydedildi; 

Motivasyon merkezimizin yeni uygulaması “DUYGU CİMNASTİĞİ” gerçekten köklü gibi görünen birçok duygusal problemi kısa zamanda çözüyor. Bu yüzden ilgi yoğun. “DUYGU CİMNASTİĞİ”nde kahkaha ve gözyaşı bir arada. Hem çok eğleniyor hem çok ağlıyoruz. Böylece rahatlıyor ve farkında olmadan üstlendiğimiz, üzerimizde taşıdığımız bize ait olmayan ve bizi bıktıran, yoran, bizden enerjimizi çalan tüm duygulardan kurtuluyoruz. Ve bana güvenin işe yarıyor.  Çünkü en çok ihtiyacımız olan şey sınırlı dünyamızı, sert duygu bedenimizi esnetmek. Kaskatı duygu bedenimiz yüzünden çabuk kırılıyoruz, sinirleniyoruz, iletişim kazaları yaşıyoruz çünkü. Daha esnek hale getirmeliyiz duygusal bedenimizi. Zengin fakir, genç yaşlı, ünlü ünsüz herkesin “DUYGU CİMNASTİĞİ”ne ihtiyacı var. ÇÜNKÜ İSTEMEDİĞİNİZ HİÇBİR DUYGUYU TAŞIMAK ZORUNDA DEĞİLİZ!..”