Batik'ten bayramda net %50 indirim !

Batik'ten bayramda net %50 indirim !
Güncelleme:

Batik, bayramda moda severlere yeni sezon ürünlerde net %50 indirim fırsatı sunuyor.

Kadın hazır giyimin öncü markası Batik, 2014-2015 sonbahar kış sezonunda; elit,  feminen ve şık tasarımları ile dikkat çekiyor.

Desenlerin adeta 2014-15 sonbahar kışını ele geçirdiği sezonda; kış çiçekleri, kusursuz kontrastlar, kaz ayakları, geometrik formlar, tribal desenler, kolajlar ve çizgiler, atmosfer desenleri, leopar ve hayvan baskıları, kış masalını tanımlayan ağaç ve doğa baskıları ile Batik kışa hızlı bir giriş yapıyor.

Kış aylarının vazgeçilmezi trikolar Batik’in koleksiyonunun hit parçaları arasında yer alırken,

romantik danteller,  iddialı şifonlar, maskülen elbiseler, boy boy etekler, oversize kaban, kazak ve elbiseler ile upuzun mantolar moda dünyasını etkisi altına alıyor. Sıcak portakal turuncuları, iddialı kırmızılar, elegan gri, klasik devetüyü ve taba, asil bordo, eğlenceli sülfür sarılar, romantik pembeler, sakin pastel maviler ve her daim vazgeçilemez siyah & beyaz ikilisiyle Batik’te yeni sezonda renkleri koleksiyonuna cesurca yansıtıyor.

Sonbahar/ kış sezonunda tüm ihtişamı ve sürprizleriyle kadınların vazgeçilmezi olmaya devam eden Batik, bayramda yeni sezon ürünlerinde net %50 indirim fırsatı sunuyor.