Bana burcunu söyle, sana sevgilini söyleyeyim

Bana burcunu söyle, sana sevgilini söyleyeyim
Güncelleme:

İşte Zodyaklı’nın bu haftaki aşk hayatınıza yön verecek tavsiyeleri...

Kariyerimiz, günlük yaşamımız, aşk hayatımızda nasıl bir karaktere sahip olduğumuzu aslında burçlarımız açıkça söylüyor. Peki, aşkın huzurlu kollarında sevgilinizin ya da sevgili adayınızın nasıl biri olduğunu merak ettiniz mi? Yıldızların haritasına bakarak, hangi burcun nasıl bir sevgili olduğunu öğrenmek istiyorsanız, Zodyaklı’nın yorumlarına göz atmakta fayda var. Ünlü blogger ve Twitter fenomeni Pucca’nın kardeşi Zodyaklı, her hafta Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık sitesi olan siberalem.com’da burçların aşk hayatına yön verecek tüyolara yer veriyor.

Aşk hayatı denilince bütün dengelerin değiştiği, kedilerin bile aslan kesildiği su götürmez bir gerçek. Bu yüzden “Arkadaşlığımız çok iyiydi/kötüydü ama sevgili olunca her şey çok değişti.” cümlesi çiftler arasında en çok dile getirilenler arasında. Peki, hangi burç, aşk hayatında nasıl bir değişim gösteriyor? Aşkın tuzu biberi olan tartışmalara nasıl tepki veriyor? Zodyaklı’nın aşk hayatında, hangi burç nasıl davranıyor tüyolarına göz atmadan, aşka yelken açmayın!

Sevgilim Koç ve Yükselen Koç

Koç burcu ile ilişki adeta azgın dalgalarda sörf, çılgın rüzgarlarda paraşüt yapmaya benzer. Her anı adrenalin doludur. Karşısındaki kişi eğer açık yüreklilikle yaklaşırsa, hak ettiği değeri görür. Ancak bir Koçun duymaktan en çok hoşlanacağı şey, onun ne kadar harika ve eşsiz bir partner olduğudur. İstediğini karşı taraftan tam anlamıyla alamayan Koç, kalkanlarını kaldırır ve tartışmaya başlar. Bunun adına tartışmak da denemez çünkü olan sadece laf kalabalığı yapar. Bu laf salatası şefinin ise yönetimi oldukça kolaydır. Koçların bitmek tükenmek bilmeyen enerjilerini boşaltacakları bir alana ihtiyaçları olacaktır. Partnerinin çevresinde olmadığı bir spor salonu ya da evin içinde bir çalışma odası ilişkiyi kurtaracak önemli noktalardan biridir.

Haftanın tavsiyesi; kırılmaktan korkmayın! Belki bu endişeniz yüzünden kırılmıyorsunuz ama defalarca eğilip bükülüyorsunuz! Karşınıza çıkan fırsatları bu anlamsız korkuyla kaçırmayın!

Sevgilim Boğa ve Yükselen Boğa

Estetik ve güzelliğe bu kadar önem veren Boğanın partneri de tabii ki herkes tarafından çekici bulunacak kişiler olacaktır. Çekici bir eş, güzel bir yemek, lüks ev, pahalı araba ve bunlar için iyi kazanılan para Boğaların olmazsa olmazıdır. Para harcamaktan çekinmeyen burçlardan biridir. Cimri insanları çevresinde bulundurmaktan hoşlanmaz. Bir Boğa, evlenmek, aile kurmak için yaratılmıştır. Dolayısı ile onunla birlikte olacak kişilerin uzun soluklu bir ilişkiye hazır olmasında fayda var. Sadık Boğaların en önemli özelliği, cinsellikte tutku aramaları. Eğer ki partneri soru sormayı bırakıp, tutku dolu cinsel hayatlarında yer almayı başarırsa, bu ilişki en üst noktalara kadar taşınır. Boğanın çekingen insanlarla harcayacak vakti pek yoktur,  zira kendisi tutku dağının zirvesine yerleşmenin hayali ile yanıp tutuşmaktadır.

Haftanın tavsiyesi; partnerinizle ilgili sorunlarınızı çözmek için üçüncü kişilere başvurmamalısınız! Bu sorunları dallandırıp budaklandırmaktan başka bir işe yaramayacaktır.

Sevgilim İkizler ve Yükselen İkizler

İkizler burcu ile birlikte olmak demek, kişinin avcunun içindeki canlı bir balığı susuz yaşatmaya çalışması ile aş anlamlıdır. İkizleri boş romantizm ile etkilemeye çalışmak havanda su dövmeye benzer. Süslü sözler ve romantizm ile harcanacak vakti, şefkat ve samimi gösterilmiş bir sevgiye harcamak yerinde olacaktır. İkizler burcu kimselerin genelde karşılarındaki insanları dinlemedikleri doğrudur, fakat gerçekte olan dinlemedikleri değil de duymadıklarıdır. İkizlerin dikkatini çekebilmek için anlattıkları ile ilgili gibi görünmek ancak soruna odaklı sorular sorarak iletişimi canlı tutmak oldukça önem arz eder.

Haftanın tavsiyesi; bazen karar verme mecburiyetinde kalabiliriz. Böyle zamanlarda kararsız davranmak yerine aklınıza gelen ilk seçeneği değerlendirmeniz gerekebilir.

Sevgilim Yengeç ve Yükselen Yengeç

İlk tanışma anında karşısındaki kişiye, ukala, kendini beğenmiş imajı çizen Yengeçlerin sert kabuklarının altında aslında yumuşacık bir kalp yatar. Bu kadar sert görünmelerinin sebebi ise temkinli davranmalarıdır. Bu kalın duvarı aşıp, Yengecin iç dünyasına doğru yolculuğa çıkanları çıldırtan alınganlıklar, ancak bir Yengeç gibi davranarak aşılır. Aşırı duygusal olan bu karakteri bir an bile unutmamak gerekir. Örneğin, gün içerisinde çok yoğun bir anda “Birazdan toplantıya gireceğim, sesini duymak istedim.” diye aranan bir Yengeç, o gün alınganlık yapmayacaktır. Böylece ortada sorun da kalmayacaktır.

Haftanın tavsiyesi; ilk adımı atmaktan çekinmemelisiniz. Bazen kendimizi fark ettirmek için sesimizi yükseltmek zorunda kalabiliriz. Yüksek sesle “buradayım” demenin faydasını görmeniz kaçınılmaz olacaktır.

Sevgilim Aslan ve Yükselen Aslan

Burçlar aleminin en yüksek egolu burcu olan Aslanı ehlileştirmek öyle kolay değil. İltifatlar, övgüler, güzel hediyeler bir Aslanın aklını başından alabilir ancak bir süre sonra kaprisler, huysuzluklar baş gösterebilir. İflah olmaz romantik Aslanlar aynı zamanda sıra dışı olana da sahip olmak istediğinden, mum ışığında hazırlanan romantik bir akşamda masanın diğer tarafındaki partnerini düşünmektense, dünyanın başka bir yerinde hiç tanışmadığı kişinin hayalini kurabilir. Peki, kendine bu kadar hayran birinin başını döndürmek nasıl mümkün olacaktır? Onu kendi silahıyla fark ettirmeden vurarak! Sürekli kendisinden bahsetmek isteyen Aslanlara, kendilerini anlatın. Sizi keşfetmesine izin verin. Yavaş ve ürkütmeden yaklaşılan Aslan filmin sonunda “Bizi birleştiren kader!” diye ellerini havaya kaldıracaktır.  

Haftanın tavsiyesi; çözülmesi zor görünen olaylar ya da konular karşısında saplantı yapmamanızı öneririm. Böyle zamanlarda dikkatinizi hızla sizi keyiflendirecek insanlara, konulara çevirmelisiniz.

Sevgilim Başak ve Yükselen Başak

Başak gergin bir burçtur ancak onu rahatlatmak oldukça kolaydır. Bir Başak dünyaya nasıl bakıyorsa, partneri de baktığı yöndeki kusurları keşfedip, arkasındaki güzelleri gösterdiği sürece sorunsuz bir ilişkinin sağlam temelleri atılıyor demektir. Karşısındakinin hayatına saygı duyan ve sorunlarını çözmekten keyif alan Başakların düzenine uyum sağlamak partnerlerinin en temel görevi olacaktır. Temizlik ve titizliğe bu kadar önem veren bir burca ev işlerinde yardım eden partnere de her zaman çok ihtiyacı vardır. Yani bir Başak ile birlikte olmak emek ister.

Haftanın tavsiyesi; kendinize güvendiğiniz konularda mütevazi olmaya dikkat ederseniz, daha rahat kontrolü ele alabilir. Kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

Sevgilim Terazi ve Yükselen Terazi

Gün boyunca neredeyse çevresindeki her şeyi idare eden Terazilerin aslında tek istediği birilerinin de onu idare etmesidir. Bir Terazi, “Akşam ne yapalım?” sorusunu duymaktan sıkılırsa, “Olmuyor, arkadaş kalalım.” cümlesini ışık hızı ile kurabilir. Çünkü Terazileri en bunaltan şey rutine binmiş şeylerdir. Bir Terazinin, ağzından ne kadar çok “Sen bilirsin.” cümlesi çıkıyor ve gözleri uzaklara dalıyorsa, ilişkide iyi gitmeyen ve hatta rutine binen şeyler var demektir. Herkesi mutlu etmek için beynini sürekli çalıştırmak zorunda kalan Terazilere “Akşam ne yapalım?” yerine “Akşam şu filme gidelim.” demek, hayatını ve dolayısı ile ilişkiyi kolaylaştırır.  

Haftanın tavsiyesi; şu sıralar aşık olmanız için evren her koşulu hazırlıyor. Biraz kafanızı işlerinizden kaldırıp çevrenize bir göz atabilirsiniz.

Sevgilim Akrep ve Yükselen Akrep

Akreplere yaklaşmak oldukça cesaret ister. Saçları, bakışları, yürüyüşü, duruşu bu kadar kışkırtıcı bir burcun yanına yaklaşmadan önce tartışmayı bilmek hayati önem taşır. Çünkü Akrepler, herkesle kavga ederek iletişim kurar. Otobüs şoförüyle, şef garsonla, berberle, spor salonunda resepsiyondaki kızcağızla… Hatta ölüm meleği geldiğinde onunla da alevli bir tartışmaya girmekten çekinmeyeceklerdir. İletişim şeklinin, ateşli bir tartışma gibi algılanmasının sebebi, insanlarla konuşurken sesini yükseltmesi ve agresif tavır takınmasıdır. Peki, bu agresif burç karşısında ne yapmalı? En güzeli onu kışkırtmamak; gerçekten tutkulu, gerçekten ateşli, gerçekten kıskanç bir insan olan Akrepler, kendilerini güvensiz hissettikleri anda hırçınlaşırlar. Ona güvenmeyi öğretmek lazım. Güvenmeye başlayan bir Akrep ise, karşısındakini kaybetmemek için ne kadar munis bir kişi haline gelecek göreceksiniz.

Haftanın tavsiyesi; karşınızdaki insana güçlü görünmek için yumruklarınızı sıktıkça avuçlarınızı kanattığınızı fark etmelisiniz. Belki içinizden geldiği gibi davransanız karşınızdaki insan ellerinizden tutacaktır!

Sevgilim Yay ve Yükselen Yay

Bir Yay ile ilişki yürütmek dünyanın en kolay işlerinden biridir. Aşık olan bir Yay, dünyanın en ideal partneri dalında birincilik ödülü almıştır. Ancak, aşık değilse, aşırı derecede soğuk, kaba ve kötü davranışlar sergilemekten de çekinmez. Yay burçları ilişkide ilgili,  sevecen, samimi ve tutkuludur. Belki sabırlı davranmayı, beklemeyi ve kendisini nadasa bırakmayı öğrenebilse mükemmel kadın-erkek olabilecekken, sabırsız davranışları ile karşısındakini korkutması mümkündür. Sabırsızlığı tamamen heyecanıyla alakalıdır, sahip olma arzusuna yenik düşmüş bir Yayı, yerinde tutmanın imkanı yoktur. Karşısındakine inanmak için can atan bir Yay, sürekli sorgulayacaktır. Bu kadar sorgulamasının nedeni ise partnerine duyduğu inançtır.

Haftanın tavsiyesi; hayat bazen bizi kötü olmaya zorlayabilir. Sizin gibi iyiliğe, iyimserliğe değer yükleyen insanları bile buna zorlayabilir. Fakat böyle zamanlarda kendinize acımasızca davranmanızın da kendi kendinize yaptığınız kötülük olduğunu unutmamalısınız.

Sevgilim Oğlak ve Yükselen Oğlak

Oğlak ile sevgili olacakların bilmesi gereken ilk kural maddiyat! Para harcamak bir Oğlak için gereksiz ve anlamsızdır. Cimri oldukları söylense de aslında oldukça cömert davranan bu kişilerin tek derdi ihtiyaçtır. Eğer bir şeye ihtiyaçları yoksa, o şey için para harcamaya da gerek yoktur. Bu yüzden Oğlak ile cüzdanları ayrı tutmak yerinde bir davranış olacaktır. Genç Oğlakların partnerlerini sinir hastası edecek derecede kendilerini gösterme çabaları vardır. Hemen güç sahibi olmak isterler. Kendilerini dev aynasında görürler ancak olgunlaştıklarında ise inanılmaz mütevazi kişilikleri ile karşısındakini büyülerler.

Haftanın tavsiyesi; şu sıralar sorunlar, sorunlu insanlarla karşılaşmaktan kaçınabilirsiniz. Elinizden geldiğince neşeli insanlarla bir arada bulunmaya özen göstermelisiniz. Enerjinizi düşürmelerine izin vermeyin.

Sevgilim Kova ve Yükselen Kova

Kovalar bir sabah uyanır ve pencereden dışarı bakarken adeta ülkede savaş çıkmış ciddiyeti ile derin düşüncelere dalar. Halbuki, düşündüğü tek şey, ihtiyacı olan teknolojik aleti, nereden, ne kadar alacağıdır. Partnerini çileden çıkaran bu davranış, tipik bir Kova davranışıdır. Bir Kovanın tam olarak ne istediği kestirebilmek hiç kolay değildir çünkü büyük ihtimalle kendisi de tam olarak ne istediğinin farkında olmamıştır. Belki gitmek, belki kalmak, belki de uçmak istiyordur. Kovayı sorgulamamak, kendi haline bırakmak en iyisidir.  

Haftanın tavsiyesi; hızlı hayatınıza bu aralar ara verebilirsiniz. Belki biraz kendinizi dinlemek size iyi gelebilir. Yapabiliyorsanız şu sıralar kendinizi irdeleyip, farkındalığınızı arttırabilirsiniz.

Sevgilim Balık ve Yükselen Balık

Balıklar gerçekten zor insanlarıdır. Kadınları nispeten biraz daha kolay çözülebilir ancak bir Balık erkeği ile birlikte olmak demek, aynı zamanda bir sabır taşına dönüşmek demektir. Güzel bir günde sevginiz pekişmiş, akşam sinemaya gitmek için sözleşmişken, fikrini çoktan değiştirmiş ve bunu karşısındaki ile paylaşmayı unutmuş olabilir. Balıklar yönetilmeye çok açık burçlardır. O kadar kolay etki altına alınır ki, onu parmak ucunda oynatmak dünyanın en kolay işi haline gelir. Bir Balık ile sevgili olan birinin yegane görevi, planlanan organizasyonları birkaç defa hatırlatması olacaktır. Karşılığında sonsuz bir sadakat ve tutku dolu bir aşk Balık tarafından verilecektir.

Haftanın tavsiyesi; şu sıralar ilişkilerinize dikkat etmelisiniz, farkında olmadan platonik hisleriniz karşılığını bulabilir. Fakat bu ilişkilerinizin yasak, yanlış olmadığına emin olmanızda fayda var!

Leyditurk.com