Ayakkabı Dünyası'ndan film gibi kampanya

Ayakkabı Dünyası'ndan film gibi kampanya
Güncelleme:

Ayakkabı Dünyası'ndan 250 TL'lik ayakkabı alışverişi yapan herkes 2 kişilik sinema bileti kazanıyor.

Ayakkabı denilince ilk akla gelen ve her sezon farklı modellerle dikkat çeken Ayakkabı Dünyası 2014 yılına, alışverişi eğlence ile birleştiren yeni bir kampanya ile veda ediyor. 1 Kasım - 30 Kasım tarihleri arasında 250 TL'lik ayakkabı alışverişi yapan herkes, Cinemaximum Sinemaları’ndan 2 adet sinema bileti kazanıyor.

Her sezon avantajlı kampanyaları ile fark yaratan Ayakkabı Dünyası, alışveriş sonrası kalan zamanı eğlenerek geçirmek isteyenleri sinemaya gönderiyor.

Birbirinden güzel, her tarza ve bütçeye uygun ayakkabıların yer aldığı mağazalardan 250 TL'lik alışveriş yapan herkes Cinemaxcimum sinemalarında geçerli olan 2 adet bilet kazanıyor. Ayakkabı modasının kalbi Ayakkabı Dünyası'nın Türkiye genelinde bulunan bütün mağazalarında geçerli olacak bu kampanyayı kaçırmayın.

Ayakkabı Dünyası'ndaki gelişmeleri takip etmek, en yakın mağazayı öğrenmek için www.ayakkabidunyasi.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da facebook.com/ayakkabidunyasi, twitter.com/AyakkabiDunyasi sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.