Aşka spor yaparak hazırlanıyoruz

Aşka spor yaparak hazırlanıyoruz
Güncelleme:

Siberalem, üyelerine aşk mevsimi ilkbahar için yaptıkları hazırlıkları sordu.

İlkbahar demek aşk demek! Aşkı arayanların en sevdiği mevsim olan ilkbahara adım attığımız şu günlerde, Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık sitesi Siberalem, üyelerine aşk mevsimine nasıl hazırlandıklarını sordu. Sonuçlara göre, hazırlıkların başında sağlıklı ve güzel görünmek için yapılan kişisel bakım uygulamaları var. Birçok kişi de yeni hobiler edinerek ve yeni mekanlar keşfederek aşkı şansa bırakmıyor. Hazırlık yapmadıklarını ve aşkta tesadüflere inandıklarını söyleyenlerin sayısı da az değil.

Güneşin ve rengarenk doğanın hayatımıza mutluluk ve enerji kattığı ilkbahar, aynı zamanda aşkın kapımızı en çok çaldığı mevsim. Aşk mevsimi yaklaşırken, birçok kişi ilkbaharda hayatının aşkını bulmak ya da sevdiği kişiyle romantizmin doruklarına çıkmak için hazırlıklara başladı. 15 yılda yüzbinlerce çifti buluşturan Türkiye’nin ilk ve en büyük ilişki ve arkadaşlık sitesi Siberalem, üyelerine ilkbahara nasıl hazırlandıklarını sordu.

Siberalem’in anketine göre, ilkbahar birçok kişi için kişisel bakım dönemi. Siberalem’in “Aşk mevsimi bahara nasıl hazırlanıyorsunuz” sorusuna yanıt verenlerin yüzde 45’i aşkta dış görünüşün de çok önemli olduğu gerçeğinden yola çıkarak “Kendime daha iyi bakıyorum ve spor yapıyorum, sağlıklı ve iyi görünmek önemli” yanıtını verdi. Dış görünüşüne özen göstermekle yetinmeyip yeni hobiler edinenlerin oranı da yüzde 25 oldu.

Sonuçlara göre, katılımcıların yüzde 20’si ilkbahar romantizmi için her ayrıntıyı düşünerek, sevgilisiyle birlikte gideceği ya da yeni insanlarla tanışacağı mekanlar keşfetmeye başladı. Ankete katılanların yüzde 10’u ise hiçbir hazırlık yapmadıklarını ve aşkı tesadüflere bıraktıklarını söyledi.