Artık kullanılmayan moda kuralları

Artık kullanılmayan moda kuralları
Güncelleme:

Eskiden ünlülerin bile severek kullandığı moda parçalar günümüzde artık kullanılmıyor...

Bakın hangi moda parçalar ve kuralları artık yok...

Desenli parçalar birlikte giyilmez

Tarihin derinliklerine gömülen en köklü moda kuralı!  Farklı desenleri artık karıştırıyoruz, birlikte kullanıyoruz. Zıtlıklardan ahenk yakalıyoruz.  

Yaş büyüdükçe etek boyu uzar

Güzellikteki gelişmeler sayesinde 40 yaşındaki bir kadın artık 25 yaşındaki gibi iyi görünebiliyor. Örneğin, Jennifer Aniston, Andie McDowell ve Claudia Schiffer. Bu kadınların son resimlerine bakın, 20\'li yaşlardaki bazı arkadaşlarımızdan bile genç görünüyorlar. Joan Collins\'in bir zamanlar dediği gibi, Yaş sadece bir sayıdır, önemli olan kendine nasıl baktığındır. Jennifer Aniston gibi vücudunuz varsa, 40 yaşında da olsanız o mini giyilir! 

Ayakkabı ve çanta takım olmalıdır

İşte, çok fena gümleyen bir tabu daha! Artık ayakkabı ve çantaların eş olması rüküş sayılıyor. Farklı renklerdeki ve tarzlardaki çanta ve ayakkabıları birbirleriyle kombinlemek çok in.

Açık ayakkabıların içine çorap giyilmez

Birçok kadın -Rihanna ve Alexa Chung gibi- artık açık burunlu ayakkabılar ile kalın çorapları birlikte giyiyorlar. Böyle bir kombinasyon çok cesur ve sivri görünebilir ama işin püf noktası, burnu dikişsiz çorap giymek.

Giysilerin üzerinden iç çamaşırı görünmemelidir

Eskiden giysilerin üzerinden iç çamaşırların görünmesi hatta izlerinin bile belli olması ayıp sayılırdı. Şimdi ise şeffaf gömlekler, bluzlar, tişörtler çok moda. Bu transparan üstlerin içine şık sütyenler giyiliyor...

Hürriyet