Arçelik’ten Anneler Gününe özel kampanyalar

Arçelik’ten Anneler Gününe özel kampanyalar
Güncelleme:

Arçelik Anneler Günü için hayatı kolaylaştıracak ürünleri çok özel kampanyalarla sunuyor.

Arçelik, fark yaratan ürünleriyle Anneler Günü’ne özel kampanyalar düzenliyor. Teknolojisi ve şık tasarımıyla göz dolduran birbirinden özel seçenekler, çok özel fiyatlarla Arçelik mağazalarında…

Arçelik Gurme Çay Makinesi

Yeniliklerin öncüsü Arçelik, çayın uzun süre taze kalmasını sağlayan “filter sense” adlı özel demleme teknolojisiyle otomatik olarak hazırladığı çay, annenizle çay saatlerinizi unutulmaz kılacak. Kişiye özel lezzet seçimi ile çayı hafif, normal veya sert olarak demleyebilme özelliği bulunan Arçelik Gurme çay makinesinde, çayın miktarı ve çeşidi de ayarlanabiliyor. Siyah, yeşil ya da alternatif bitki çaylarını ideal sıcaklıkta demleme gibi özelliklerin tümü bu yenilikçi ürünü gurme olarak tanımlıyor. Zamanlama özelliği sayesinde çayı istenilen zamanda hazırlayan üründe, özel su transferi sistemi su ısıtıcısı haznesine konulan suyun otomatik olarak demleme haznesine aktarılmasını sağlıyor. Arçelik Gurme Çay Makinesi anneniz için en uygun hediye olacak.

Kampanya Fiyatı: 439 TL yerine 399 TL

Arçelik Telve K3300

Arçelik’in diğer hediye önerisi ise Türk kahvesinden vazgeçmeyen anneler için yeni modeli K3300 ile Arçelik Telve. K3300, Cooksense teknoloji sayesinde bol köpüğüyle gerçek Türk kahvesi lezzetini sunuyor. Paslanmaz çelik tabanlı cezvesi ile geleneksel damak zevkine uygun Türk kahvesi pişirme imkanı veren üründe tek seferde bir fincan kahve yapılabildiği gibi en fazla 3 kişi için de kahve hazırlanabiliyor. Taşmayı önleyen özel sistemiyle dikkat çeken üründe tek tuşla kolayca kahve yapılabiliyor. Kahveler hazır olduğunda sesli uyarı ile bildiren ürün, kompakt tasarımı sayesinde yer kaplamıyor.

K 3300 Beyaz: 279 TL / K 3300 Kırmızı: 299 TL / K 3300 Siyah: 299 TL

Arçelik In Love El Blenderı

En uzun vakitlerini mutfakta geçiren annelerin bu zamanını keyfe dönüştürmesini sağlayan Arçelik In Love El Blenderı canlı renk seçenekleri ile mutfaklara yeni bir soluk getiriyor. Tek tuşla kolay sökülebilen parçaları sayesinde zamandan tasarruf sağlayan ürün, 700 W gücü, turbo özelliği ve yıldız bıçak sistemi ile yüksek performanslı parçalama imkanı sunuyor. In Love El Blenderı Yeni Vitaplus bıçak teknolojisi ile daha fazla vitamin koruyabilme imkanı sunuyor. Ekstra uzun parçalama ayağı ile sıçratmadan ve plastik bölüm gıdaya temas etmeden işlem yapabilme özelliği bulunan Arçelik In Love El Blenderı 900 ml’lik ölçek kabı ile işleri kolaylaştırıyor.

Arçelik In Love Doğrayıcı

Arçelik doğrayıcı, çift bıçaklı doğrayıcı sistemiyle annelerin mutfakta en büyük yardımcısı olacak. Yeni Vitaplus bıçak teknolojisi ile daha fazla vitamin koruyabilme imkanı sunuyor. Fındık, badem, maydanoz gibi gıdalar homojen şekilde doğranabiliyor. 450 W gücü, 700 ml doğrama haznesi bulunan ve tek tuşla çalıştırılabilen ürün canlı renk seçenekleriyle mutfağa neşe katıyor.

Kampanya Fiyatı: Renkli Doğrayıcı + El Blender Kampanyası / İki ürün 299 TL yerine 239 TL

Arçelik Tost Makinesi

Yanmaz ve yapışmaz yüksek aşınma dayanımlı çıkarılabilir plakaları bulunan Arçelik tost makinesi, annenize pratik kahvaltılar hazırlarken büyük kolaylık sağlayacak. 1800 Watt güçle çalışan tost makinesi 180 derece açılabilen ızgaraya sahip. 4 kademeli sıcaklık ayarı ile kişiye özel kıvamda pişirme yapabilme imkanı sunan ürünün ayarlanabilir yükseklik özelliği ve 4 dilim kapasiteli pişirme yüzeyi bulunuyor.

Kampanya Fiyatı: 149 TL yerine 99 TL