Aker'den ezber bozan tasarımlar

Aker'den ezber bozan tasarımlar
Güncelleme:

Aker Sara Sampaio'lu yeni sezon çekimleri ile ezber bozuyor.

İpek eşarplarındaki tasarım iddiasını giyim koleksiyonuna da yansıtan Aker; 2015-16 sonbahar kış koleksiyonunda, yepyeni Eşarp, Çanta, Giyim tasarımlarıyla kadınlara inovatif bir bakış açısı sunuyor. Aker, 2015-16 sezonunda 1991 doğumlu 24 yaşındaki Portekizli model Sara Sampaio’nun dinamizmiyle karşımıza çıkıyor.

Aker’den yeni çift taraflı ipek eşarp ile seçme özgürlüğü

Özgün tasarımları, %100 ipek dokulu eşarp ve şallarıyla modaya yön veren Aker, iki tarafı farklı renge sahip modelleriyle farklılığını cesurca sergiliyor. İki taraflı kullanım avantajıyla işlevselliğini, ipek dokusu ve renkleriyle de şıklığını sergileyen ipek şallar bu sezon en hit renklerle öne çıkıyor.

Çift taraflı ipek şal ve etolden sonra, eşarp grubunu da oluşturan Aker, yeni koleksiyonla yine seçim hakkını kadınlara bırakıyor. Aker Çift Taraflı İpek Eşarplar her iki yüzü farklı renkte kullanılabiliyor. İpek tivilden üretilen Aker Çift Taraflı İpek Eşarp serisi her gün farklı bir kombin yapmak durumunda olan kadınlar için kurtarıcı bir aksesuar.

Aker’in kilit parçalarından çift taraflı Swarovski taşlı ipek şal

Zengin renk paletiyle moda otoritelerinden tam not alan Aker ipek şallar, Swarovski Elements’in orijinal taşlarının eşlik ettiği tasarımıyla etkileyici güzellik sunuyor. %100 İpek Aker Swarovski taşlı şallar, çift taraflı tasarımıyla şıklığından taviz vermeyenleri sevindiriyor.

Aker, hem lavanta kokulu hem jakarlı yeni eşarplarıyla sezonda iddialı

Yalnızca Aker tarafından üretilen jakarlı, su geçirmez ve leke tutmaz eşarplar ile şıklık lavanta kokusunda birleşiyor. Lavantanın ferahlatıcı kokusu, kendinden desenli formlara ve yenilikçi stillere uyarlanıyor.

Aker çanta koleksiyonu ile tescilli desen şıklığı

38 yıldır eşarp modasına yön veren tasarımlarıyla dikkat çeken Aker; şehirli kadının her ihtiyacına cevap veren çanta koleksiyonunu da beğeniye sunuyor.  İpeği tüm natürelliğiyle tasarımlarında kullanan Aker, çantalarında yer verdiği deri ve ipek malzemesiyle kullanım kolaylığı sağlarken, koleksiyondaki tüm desenlerin tescilini alarak fark yaratmanızı sağlıyor.

Yepyeni tasarımlarla zenginleşen bu koleksiyonla siz de şıklığınızı pekiştirebilir, kendinizi Sara Sampaio gibi her an özel hissetmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz.