Orgazm süresini uzatmak hiç de zor değil !

Orgazm süresini uzatmak hiç de zor değil !
Güncelleme:

Seksi daha tatmin edici hale getirmek elinizde... Nasıl mı ?

Konunun uzmanlarına göre 60 dakika boyunca sürekli orgazm olmak imkansız, ancak birbirinizi uzun süre tahrik etmeniz ve seksten aldığınız zevki artırmanız mümkün.

Orgazm olmak üzereyken neler yaşadığınızı bir düşünün; tüm kaslarınız sertleşir, nefes alış verişleriniz hızlanır. Orgazm anında ise büyük bir rahatlama hissedersiniz. İşin uzmanlarına göre, vücudumuz kasıldığında damarlar daralır ve vücutta dolaşan oksijen ve kan miktarı azalır. Bu da orgazmın olabileceğinden daha kısa sürmesine yol açar. Bu sebeple bir saat boyunca orgazm olmak hayal değil. İkilinin önerdiği teorinin ana fikri rahatlama esasına dayanıyor. Tümüyle rahat olduğunuzdan ve günün stresini arkanızda bıraktığınızdan eminseniz partnerinizin dokunuşlarına teslim olabilirsiniz. Ancak dokunuş aşamasının belli bir noktasında durmanız ve orgazmı ertelemeniz gerekiyor. Uzmanlar bu aşamayı "hiper tahrik evresi" olarak tanımlıyor.

İşte uzun orgazma ulaşmada deneyebileceğiniz birkaç öneri..

Aldığınız zevki artırmak için yapmanız gereken ilk şey birbirinizi özenli bir şekilde uyarmak. Heyecan doruk noktasına ulaştığında leğen kaslarınız orgazm otomatik olarak kasılır. Bu noktada durmalı, sonra tansiyonu yeniden yükseltmek için harekete geçmelisiniz. Bu ritm değişikliğinin aldığınız zevki kat kat artırdığını göreceksiniz.

Seksin sonuna odaklanmak yerine, erojen bölgeleri hedefleyin. Seks sırasında partnerinizin kalçalarının iç kısmını okşayın ve vücudunuzla ona dokunun. Ayrıca onu dudaklarından kalça kısmına kadar öpün. İşte şimdi sıra onda. Dokunuşlar sırasında birbirinizi konuşarak veya ellerinizle yönlendirmeyi ihmal etmeyin.

Seks sırasında ritminizi değiştirerek, orgazma giden yolda daha uzun zaman geçirebilirsiniz. Ayrıca ona derin ve yavaş hareketlerle hızlı darbeleri birbirine karıştırmasını söyleyin.

Komşuları uyandırmaktan bahsetmiyoruz ama neler hissettiğinizi partnerinize yansıtmanın en pratik yolu çıkardığınız sesler. Bu şekilde orgazma yaklaştığınızı ona gösterebilirsiniz. Eğer yatakta sürekli olarak aynı sırayla, aynı şeyleri uyguluyorsanız yeni yöntemler deneyebilirsiniz.

Kısacası seks ve orgazm konusunda pek çok farklı görüş ve öneri var. Kendi mutluluğunuzu oluşturmak için, öncelikle hangi seçeneklerin size uygun olduğunu birlikte bulmalısınız.