Adile gerçeği öğreniyor!

Adile gerçeği öğreniyor!
Güncelleme:

TRT 1’in sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik 13. bölümü ile ekranlara geliyor.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yeşilçam sıcaklığını günümüze taşıyan sevilen dizi Hangimiz Sevmedik 13. bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Hale’nin tehditleri ile boşanmanın eşiğine gelen Tarık ile Itır Hale ile nasıl mücadele edecek?

Itır adliyeden gelen zarfı okuyup Tarık’ın kendisini ihanetle itham ettiğini öğrenince deliye döner. Fakat genç çiftin Adile ve Münir gibi severek ayrılıp yıllarca acı çekmek istememektedirler. Bu sorunu da aşarak mutlu olmak isterler.

Hale’nin gerçek yüzünü öğrenen Tarık, Itır’la birlikte ona hayatının dersini vermek için kolları sıvar. Bu durum karşısında en güçlü kozunu kullanan Hale, Tarık ile Itır’ın evli olduğunu Adile’ye söyler. Tarık ve Itır’ın evliliği Adile ve Münir cephesinde bomba etkisi yaratır. Itır ve Tarık aşkı bir kez daha çıkmaza girmiştir. Fakat genç karı kocanın aşklarından vazgeçmeye hiç niyetleri yoktur.

Nişanlanıp evlerini bırakan Şener ve Ayşen pes etmiştir. Evlerine dönmeye karar verirler. Ancak hiç ummadıkları bir sürpriz onları beklemektedir. Diğer yandan Yadigar, zengin olunca değişmeye başlamıştır. Ondaki bu değişim mahalle esnafını rahatsız eder.

Hangimiz Sevmedik’in Maskotu

Hangimiz Sevmedik dizisi oyuncuları ve set ekibinin gözdesi haline gelen Dost ve Mırmır, Beykoz Kundura’da bulunan dizi platosunda yaşıyor. Gerçekçiliği ile dikkat çeken Hangimiz Sevmedik dizisi platosu yeni sakinleriyle adeta gerçek bir mahalleye dönüştü.

Dizi çekimlerinin başladığı ilk günden itibaren dizi setine gelen sokak köpeği Dost ve sokak kedisi Mırmır dizi oyuncuları ve set ekibinin şefkati ve bakımı sonrası dizi setinde yaşamaya başladı. Dizi oyuncularının elleriyle beslediği hayvanlar dizi çekimlerinde de yer alıyor. Sahnelerde dolaşan kedi ve köpekler rol yapıyormuşçasına dizi setinin bir parçası haline geldi.

Dizinin yapımcısı Başak Bingüller yaptığı açıklamada hayvanların seti yuva bellediğini belirterek “ Dost ve Mırmır ailemizin bir parçası oldular. Başta Gül Onat ve Mehtap Bayri olmak üzere hepimizin gözdesi oldular. Kış yaklaşıyor. Soğuklar gelmeden biz de onlara birer yuva yaptıracağız.” Açıklamasında bulundu.