8 adımda erkekleri anlamanın yolları

8 adımda erkekleri anlamanın yolları
Güncelleme:

Erkek arkadaşınızın sizin için uğraşmasına ve kahramanınız olmasına izin verin.

Erkekler kendilerine teşekkür edilmesine ihtiyaç duyarlar.

Erkek gibi erkek olsun

Erkek arkadaşınızı dişileştirmeye çalışmayın. Asla sizin gibi olmayacaktır. Erkekler ve kadınlar bildiğiniz gibi doğuştan farklı yaratılmışlardır. Kadınlar ve erkekler arasındaki farkları bulmakiçin zaman ayırın. Erkek arkadaşınız tipik erkek hareketleri yapıyor diye üzülmeyin. Yapmak zorunda. O bir erkek. Onun maskülenliğine saygı duymalısınız.

Yedirin

Erkekler yemek yedirildiklerinde, mutlu olurlar. Eski bir sözdür ama erkeğinizin kalbine giden yol midesinden geçer. Erkekler yemek yapan kadınlardan hoşlanır çünkü ilgilenilmiş hissederler. Erkek arkadaşınız size çiçek verdiğinde nasıl hissettiğinizi hatırlayın. Siz onlara yemek yaptığınızda da erkekler aynı şeyi hissederler. Yemek yapamıyorsanız üzülmeyin, dışarıdan siprariş verseniz bile önemli olan karınlarını doyurmaktır.

Yalnız bırakın

Erkekler yalnız zaman geçirmeye ihtiyaç duyarlar. Arkadaşlarıyla gezmesi ve kendine zaman ayırması için onu yalnız bırakın. Onlarında hava almaya ihtiyacı var, özellikle bir kavga atlattıysanız. Çekip gitmiş olması sizi sevmediği anlamına gelmez. Sadece kafasında bazı şeyleri toparlamak ve oturtmak için zamana ihtiyacı var.

Mutlu olun

Erkek arkadaşınıza verebileceğiniz en iyi hediye mutlu olmak. Erkeklerin kadınlardan istedikleri budur. Hayatınızı sizi mutlu eden bir sürü aktiviteyle donatın. Erkek arkadaşınızın sizi mutlu etmesini beklemeyin. Mutluluğunuz kendiliğinden gelir. Kendiniz mutlu olduğunuzda, erkek arkadaşınızı daha çok seversiniz.

Kadınlardan duygusal tavsiyeler alın

Tamamiyle erkek arkadaşınızın duygusal desteğine bel bağlamayın. Erkeklerde kadınlar kadar duygusaldır fakat duygularını ifade etme şekilleri farklıdır. Biz kadınlar kendimizi çok üzgün hissettiğimizde, duygusal olarak beslenmeye ihtiyaç duyarız, bunu da ancak hemcinslerimizden alabiliriz. Etrafınızda birkaç kız arkadaşınızla onlara ihtiyacınız olduğunda bu problemlerin üstesinden gelebilirsiniz.

Dinleyin

Eğer erkek arkadaşınıza soru soruyorsanız, cevaplaması bitene kadar lafa girmeyin. Erkekler cevaplarını vermek için zaman ihtiyaç duyarlar. Cevapları kademeli gelir, eğer onu dinlemeyip başka soruya geRerseniz bir önceki sorunuza muhtemelen cevap alamayabilirsiniz.

Açık sözlü olun

Eğer istediğiniz veya ihtiyacınız olan Bir şey varsa, erkek arkadaşınıza direk sorun. Üstü kapalı konuşmalar işe yaramayacaktır. Erkekler akıl okuyamazlar. Şikayet etmek ve eleştirmek ne istediğinizi söylemede ters yönlerdir. Bu stratejiler işe yaramaz, sizi yoksayarlar. Erkeklerin doğasında “sağlamak” vardır. Eğer ona ne ihtiyacınız olduğunu söylerseniz, size onu sağlamak için elinden geleni yapacaktır.

Kahramanınız olmasına izin verin

Erkek arkadaşınızın size yardımcı olmasına izin verin. Bugünlerde çoğu kadın özgürlük ilan edip erkeklere ihtiyaç duymadıklarını gösteriyorlar. Ama siz herşeyi tek başınıza yaparsanız, erkek arkadaşınızın hiçbir katkısı olmaz. Bir dahaki sefere ağır bir kutu taşımak istediğinizde, ondan yardım isteyin. Onun yardımına minnettar olduğunuzu belli edin. Erkekler kendilerine teşekkür edilmesine ihtiyaç duyarlar. Erkek arkadaşınızın sizin için uğraşmasına ve kahramanınız olmasına izin verin.

HT Hayat