Bayanlar bu tekniklere dikkat

Bayanlar bu tekniklere dikkat
Güncelleme:

Saksınızda harikalar yaratmaya ne dersiniz ? İşte size püf noktaları...

Yeni yılda sevdiklerinize hediye edeceğiniz Afrika menekşesi ile evlerde yıllar boyu sürecek rengarenk bir dünya oluşturabilirsiniz. Afrika menekşesinin yanında Çiçek Coşturan'ı ise sakın unutmayın!

İçinizi Isıtacak
Dünya kış modasının aksesuar trendlerinden yola çıkılarak hazırlanan koleksiyon ile Collezione soğuk kış aylarında da içinizi ısıtacak.

İddialı tasarımlar
Bu sezon derinin yanı sıra hazır giyimde de iddialı tasarımlara imza atan DESA, yeni yılı 'Etiketin Yarısı' kampanyasıyla karşılıyor.

Dudaklarınızın doktoru
Dudak bakımında dünya devlerinden olan Blistex bu soruna çok etkili bir çözüm getiriyor. Blistex MedPlus - Hasar Görmüş Dudaklara Yoğun Bakım ve Koruma etkili formülüyle, dudaklara sürüldüğü andan itibaren hissedilen bir rahatlama ve yoğun bir bakım sağlıyor.

Polen mucizesi
YIpranmIŞ saçlarınıza bakıp üzülmenize artık hiç gerek yok. Çünkü arı sütü ve polen mucizesi, Dermo Clean Apitherapy Yoğun Saç Bakım Şampuanı ile şimdi güzelliğinizi geri kazanabilirsiniz. Üstelik saç dökülmesi probleminize de son vererek...

En güzel hediye
Philips yılbaşında sevdikleriniz için çok özel bir hediye seçeneği sunuyor. Philips GoGear SA32 video/MP3 çalar serisi, sevdiklerinize her an orijinal ses kalitesiyle müzik dinleme ve 1,8'' renkli ekranda video izleme keyfini yaşatacak.

Burada alışveriş çok keyifli
Outlet Center İzmit müşterileri, karlı alışverişin yanı sıra eğlenceli bir bayram geçirmenin keyfini yaşadı.

Işıltıyı ortaya çıkarın
YIlIn en özel günlerinden olan yılbaşı gecesinde, sevdiklerinize bir dünya markasının üstün kalitesini ve göz alıcı sstilini hediye etmek için ELEGANCE 2008 Kış koleksiyonundan seçim yapabilirsiniz.

Yumuşak dokunuş..
BayanlarIn özel cilt bakım ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen ve onların vazgeçilmezi olan Arko Nem, el bakımı için özel olarak geliştirilmiş yeni Arko Nem Gliserinli El Bakım Kremini cildinizle buluşturuyor...

Wrangler ayrıcalığı
Dünyaca ünlü jean markası Wrangler'ın; 2008-09 Sonbahar/Kış Koleksiyonu'ndaki tüm ürünler özel kış indirimine girdi...

Güneş / Hande Övünç