2017 yılı ameliyatsız estetik trendleri

2017 yılı ameliyatsız estetik trendleri
Güncelleme:

Son yılların en çok talep edilen ameliyatsız estetik uygulamaları, 2017 yılında da favori estetik uygulamalar arasında yer alacak.

“Cerrahi uygulamaların olası komplikasyonundan korkanların yardımına 2017’de de ameliyatsız estetik müdahaleler koşuyor” diyen Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “ İnsanlar uzun iyileşme dönemlerine artık sıcak bakmıyorlar. Ayrıca alacakları riskler de çok önem arz ediyor ve dolayısıyla cerrahi olarak değil, daha çok pratik ve çabuk iyileşme süreci olan, ameliyatsız olarak nitelendirdiğimiz kesi yapılmadan uygulanan estetik müdahalelere daha fazla talep oluşuyor.”

Örümcek Ağı estetiği de kendini geliştirdi

“Geçmiş senelerde olduğu gibi Örümcek Ağı estetiği yine çok fazla talep görecek. Geliştirdiğim bu tekniğin 2017 yılında çok daha fazla ilgi göreceğini öngörüyoruz. Seneler geçtikçe Örümcek Ağı estetiği de kendini geliştirdi artık çok daha az komplikasyonla bireylerin yüzlerinde muazzam bir canlanma ve gençleşme sağlayabiliyoruz” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, tekniğin alt yapısını geliştirmek için, teknolojiyi yakından takip ettiklerinin altını çizdi.

Doğal burun estetiği ve ameliyatsız kepçe kulak

“Bireyler 2017 senesinde yine doğallığın peşinde koşacaklar, estetik müdahaleler de bu sebeple en doğal şekliyle hastalara fayda sağlayacak. Söz gelimi uzun yıllardır Basit Burun estetiği olarak kliniklerimizde uyguladığımız ve burna radikal bir değişim sağlamayan ama profil açısından estetik bir görüntü elde etmemize vesile olan bu teknik, yine cerrahinin risklerini barındırmıyor. İpler vasıtasıyla kepçe kulak formunu düzeltebildiğimiz ameliyatsız kepçe kulak estetiği de yine aynı şekilde… Bireyler yeni yılda da yine bedeninde iz bırakmayan, kesi olmayan, iyileşme sürecini derhal atlatıp, sosyal yaşantısına dönebileceği estetik uygulamaları tercih edecekler” diyen Cihantimur, sadece Türkiye’de değil, bu ameliyatsız estetik uygulamaların dünya çapında trend olduğunu da ekledi.