2014'e özel 6 makyaj trendi

2014'e özel 6 makyaj trendi
Güncelleme:

Bir adım önde olmak istiyorsanız 2014'ün 6 makyaj trendini gözden geçirin.

Kırmızı dudaklar

Kıpkırmızı dudakların yeri makyajda her zaman bambaşka. Önümüzdeki sene de bu trend oldukça popüler olacak. Burada önemli olan sizin kendinize ait en güzel kırmızıyı keşfetmeniz. İster kiremit rengi, ister bordo; ister mat ister parlak kırmızı rujunuzu seçin, belli belirsiz bir göz makyajı ile tamamlayın.  

\"1-855.jpg\"

Mat Cilt

Parlak ciltler artık hiç tutulmuyor, mat ve bebek gibi bir cilt en doğal görüneni hem de son dönemin en güzel makyaj trendi. Mat ve pürüzsüz bir cilt elde etmek için fondöten öncesinde yüzünüze bir primer sürebilirsiniz, cildinizdeki renk farklılıklarını kapatmanıza yardımcı olur. Ayrıca fondöten haricinde pudra yardımıyla da yüzünüzdeki parlamaları önleyebilirsiniz. Aydınlatıcı tarzda ürünlerdense kaçınmak gerekli.

\"2-488.jpg\"

Güçlü kaşlar

Hem çok seksi hem de sofistike bir görünüm katmak için kaşlarınıza yönelin. Kalın, rengi koyulaştırılmış, fırçalanmış, dolu dolu görünen ve dramatik bir biçim verilmiş kaşlar. Bu etkiyi yaratmak için bir kaş kalemi ya da kaş rimelinden yardım alın.

\"3-305.jpg\"

Bronz yanaklar

Sanki güneş yanaklarınıza vurmuş da hafif bronzlaştırmış gibi doğal bir görünüme sahip yanaklar da çok moda. Bu etkiyi yaratmak için bronzlaştırıcı allığınızı elmacık kemiklerinizin üzerine uygulayın. Elmacık kemiklerinizin yerini bulmakda zorlanıyorsanız, sadece gülün ve ortaya çıkan yanaklarınızı bir güzel allığınızla renklendirin.

\"4-217.jpg\"

Metalik Gözler

Göz çevrenizi aydınlatacak gri metalik tonlarındaki göz makyajı da en çok dikkat çeken makyaj trendlerinden. Daha doğal bir görünüm için mutlaka krem şeklinde olan farları tercih etmeli. Metalik farınızı dumanlı göz makyajının içine katarak çok daha çarpıcı ve etkileyici bir görünüme sahip olabilirsiniz.

\"5-127.jpg\"

Dolgun Kirpikler

Göz makyajınızın belirgin olmasını seviyorsanız, zaten rimellerle aranız çok iyidir. Bu sene dolgun ve koyu kirpikler dikkat çekiyor. Rimelinizin etkisini artırmak için öncesinde kirpiklerinizi kıvırmak isteyebilirsiniz.

\"6-094.jpg\"

Hürriyet